armbåge styrketräning vad gäller?

Hej jag skulle vilja komma i kontakt med någon som verkligen kan något om epikondylit. I synnerhet vad som gäller vid styrketräning. Vilka övningar som är ok och vilka som är olämpliga. Mvh Per.

3 svar

 1. Hej Per!

  Jag förstår om det är frustrerande om du inte fått svar på dina frågor då du sökt vårdkontakt. Om du vill ge dig på ytterligare ett försök så är du välkommen till vår klinik i Göteborg eller Torslanda. Vi gör noggrann undersökning och kan kanske svara på dina frågor?! Läs om oss här: http://www.ortomed.se.

  Mottagningen ligger vid Järntorget i Göteborg och du kan boka tid direkt i vår webtidbok: http://ortomed.se/boka-tid/ eller ringa bokningstjänsten så hjälper de dig med passande tid: 031-711 15 30. Du kan ringa dygnet runt.

  Vänligen,
  Daniel Öhlin, leg. sjukgymnast

 2. Hej

  Tack för att du svarade! Jag bor nära Göteborg och där finns säkert någon som har svar på mina frågor? Problemet är att jag inte hittat nån. Jag har pratat med ortopeder sjukgymnaster naprapater och ingen har kunnat svara på mina frågor. Det känns som om jag läst allt på nätet om tennisarmbåge. Tacksam för svar Per.

 3. Hej Per!

  Om du berättar var du bor kan vi säkert rekommendera någon lämplig nära dig. Du kan börja med att läsa om epikondylit på följande websida: http://www.tennisarmbage.com Där kan du även klicka på kliniker och kanske finna någon nära dig som arbetar med denna skada.

  Vänligen,
  Daniel Öhlin, leg sjukgymnast.

Lämna ett svar

Posta i forumet med formuläret nedan.

Skadekompassen logo

Policy för alla användare av forumet:

Som användare av detta forum godkänner du att det du skriver publiceras och därmed kan läsas av andra.

När du skriver ett inlägg eller kommentar i detta forum kommer ditt användarnamn stå som avsändare och din e-postadress syns inte.

Du godkänner att använda forumet på ett civiliserat sätt och inte skriva sådant som omfattar rasism, pornografi, hot eller kränkande/nedlåtande kommentarer om människor, organisationer eller företag. Din text skall heller inte omfatta reklam som uttryckligen gynnar produkter eller företag och vi ber er att uttrycka er vänligt och respektfullt i alla avseenden då vi vill uppmuntra till en positiv och hjälpande anda.

Du tar hela ansvaret för det du skriver och förmedlar på forumet och forumets administratör förbehåller sig rätten att ta bort sådant som; inte anses följa denna policy, anses vara olämpligt eller irrelevant för denna webbplats.

Om du anser att ett inlägg eller kommentar inte följer vår policy så ber vi er att kontakta oss.

Om du vill ta bort dina uppgifter från detta forum går det bra att skicka en begäran om detta till info[at]skadekompassen.se. Skicka då din begäran från den e-postadress du använde när du postade ditt inlägg.

Skadekompassen.se och dess ägare Ortomed Sverige AB har rätt att kontakta dig via din e-postadress.

Policytillägg för legitimerade vårdgivare.

Du som är legitimerad vårdgivare och som svarar på inlägg och kommentarer skall undvika att hänvisa till din egen mottagning men du kan hänvisa till en lämplig yrkeskategori, behandlings- eller undersökningsmetod och du bör skriva under med ditt riktiga namn och med namnet på din mottagning. Om du har en vårdgivarsida här på Skadekompassen kan du skriva in länken till den så att mottagaren av informationen kan få mer information om dig/er.