Bursit. Diffus känsla i axel/skuldra

Hej!
Jag har haft problem med vänster axel nu i ca 18 månader.
Körde naprapat 6 mån sedan sjukgymnastik 6+ mån och har nu fått en kortisonspruta men det vill inte ge sig.

Det hela började som en molande smärta högt upp på axelns baksida, för att sedan bli mer smärtsamt i inåtrotation.
Under naprapatbehnadling hände ingenting.
Efter 3 röntgen och neurotester har man kommit fram till att det är en kronisk bursit.

Det jag undrar över är om någon har liknande erfarenheter av bursit och känsklan av domningar, svaghet och tyngd i axeln, fram o baksida och även ner över skuldran och ner längs överarmens baksida??
Och isf har ni några tips på rehabövningar eller något (vad som helst) man kan göra själv för att bli av med det??
jag är införstådd med att det kan ta år att bli av med det och det har hänt ett par ggr att jag kastat in handuken med träningen och börjat äta grädde och skrikit mig hes! :-/

Tacksam för svar 🙂

Lämna ett svar

Posta i forumet med formuläret nedan.

Skadekompassen logo

Policy för alla användare av forumet:

Vi värnar om din integritet.

Tänk på att:

Som användare våra Websidor och våra Tjänster liksom av detta forum accepterar du vår behandling av dina Personuppgifter enligt vår Integritetspolicy Du godkänner därtill även att det du skriver publiceras och därmed kan läsas av andra. För att värna om din integritet rekommenderar vi dig att inte använda ditt riktiga namn samt i övrigt undvika att lämna sådan information som kan härledas till dig som person. Tänk även på detta när du väljer ditt användarnamn när du skapar ditt konto hos oss då ditt användarnamn kommer stå som avsändare för ditt meddelande i forumet. Din e-postadress visas dock inte.

Du godkänner att använda forumet på ett civiliserat sätt och inte skriva sådant som omfattar rasism, pornografi, hot eller kränkande/nedlåtande kommentarer om människor, organisationer eller företag. Din text skall heller inte omfatta reklam som uttryckligen gynnar produkter eller företag och vi ber er att uttrycka er vänligt och respektfullt i alla avseenden då vi vill uppmuntra till en positiv och hjälpande anda.

Du tar hela ansvaret för det du skriver och förmedlar på forumet och forumets administratör förbehåller sig rätten att ta bort sådant som; inte anses följa denna policy, anses vara olämpligt eller irrelevant för denna webbplats.

Om du anser att ett inlägg eller kommentar inte följer vår policy så ber vi er att kontakta oss.

Om du vill ta bort dina uppgifter från detta forum går det bra att skicka en begäran om detta till info[at]skadekompassen.se. Skicka då din begäran från den e-postadress du använde när du postade ditt inlägg.

Skadekompassen.se och dess ägare Ortomed Sverige AB har rätt att kontakta dig via din e-postadress.

Policytillägg för legitimerade vårdgivare.

Du som är legitimerad vårdgivare och som svarar på inlägg och kommentarer skall undvika att hänvisa till din egen mottagning men du kan hänvisa till en lämplig yrkeskategori, behandlings- eller undersökningsmetod och du bör skriva under med ditt riktiga namn och med namnet på din mottagning. Om du har en vårdgivarsida här på Skadekompassen kan du skriva in länken till den så att mottagaren av informationen kan få mer information om dig/er.