Efter opererad hallux valgus

Opererade hallux valgus för 2 år sedan, var otroligt svullen och röd om foten efteråt, var sjukskriven länge då jag pga svullnaden inte kunde belasta foten eller röra mig/gå normalt. Kom i kontakt med en sjukgymnast och fick hjälp med att få upp lite mer rörlighet och framförallt balans. Har i dagsläget fortfarande problem med sagda fot med balans, har inte rörligheten i tån och inte heller full känsel i den eller området under foten mellan stortå och nästa tå. Så kallade tåhävningar går inte med den foten. Om jag försöker mig på att ex gå i rask takt eller jogga så värker det och liksom ”spritter” i området samtidigt som det liksom domnar. Har träffat kirurgen flera gånger efter operationen som inte kunde svara på varför det var så, att enda eventuellt möjliga förklaringen skulle ju vara att om hon hade ”klantat sig” men att det hade hon då minsan inte. Har ett arbete där jag står och går i princip hela arbetspasset och känner ju givetvis av foten efter avslutad arbetsdag. Det jag undrar är ju om det verkligen ska vara så här? Finns det någonstans dit man kan vända sig om man tror att kirurgen har klantat sig även om hon inte erkänner det?

Lämna ett svar

Posta i forumet med formuläret nedan.

Skadekompassen logo

Policy för alla användare av forumet:

Som användare av detta forum godkänner du att det du skriver publiceras och därmed kan läsas av andra.

När du skriver ett inlägg eller kommentar i detta forum kommer ditt användarnamn stå som avsändare och din e-postadress syns inte.

Du godkänner att använda forumet på ett civiliserat sätt och inte skriva sådant som omfattar rasism, pornografi, hot eller kränkande/nedlåtande kommentarer om människor, organisationer eller företag. Din text skall heller inte omfatta reklam som uttryckligen gynnar produkter eller företag och vi ber er att uttrycka er vänligt och respektfullt i alla avseenden då vi vill uppmuntra till en positiv och hjälpande anda.

Du tar hela ansvaret för det du skriver och förmedlar på forumet och forumets administratör förbehåller sig rätten att ta bort sådant som; inte anses följa denna policy, anses vara olämpligt eller irrelevant för denna webbplats.

Om du anser att ett inlägg eller kommentar inte följer vår policy så ber vi er att kontakta oss.

Om du vill ta bort dina uppgifter från detta forum går det bra att skicka en begäran om detta till info[at]skadekompassen.se. Skicka då din begäran från den e-postadress du använde när du postade ditt inlägg.

Skadekompassen.se och dess ägare Ortomed Sverige AB har rätt att kontakta dig via din e-postadress.

Policytillägg för legitimerade vårdgivare.

Du som är legitimerad vårdgivare och som svarar på inlägg och kommentarer skall undvika att hänvisa till din egen mottagning men du kan hänvisa till en lämplig yrkeskategori, behandlings- eller undersökningsmetod och du bör skriva under med ditt riktiga namn och med namnet på din mottagning. Om du har en vårdgivarsida här på Skadekompassen kan du skriva in länken till den så att mottagaren av informationen kan få mer information om dig/er.