hallux valgus

Hej. Misstänker att jag har hallux valgus, behöver ett råd från er:  när jag  motionerar( kan börja redan efter 30min) så värker hela foten från stortån  till lilltån kraftig smärta, börjar ha värk under fotensstor  tå och den sväller och röd. Kan även vakna nattetid av värken/ vad har jag för alternativ!

1 svar

  1. Hejsan !

    Tack för din fråga. Smärta från Hallux valgus brukar smärta från stortåns grundled samt dess utsida, som ofta blir svullen och tryckande öm. Du beskriver smärta från alla tår. Möjligen är det så att du har ett nedsjunket främre fotvalv samt möjligen med förtjockning av en till flera mellanfotsnerver. För att du ska bli hjälpt på bästa sätt så bör du få en klar diagnos. Du bör därför uppsöka en sjukgymnast alt läkare för bedömning

    Mvh Dr Peder Blomqvist
    http://www.lakarhuset.com

Lämna ett svar

Posta i forumet med formuläret nedan.

Skadekompassen logo

Policy för alla användare av forumet:

Som användare av detta forum godkänner du att det du skriver publiceras och därmed kan läsas av andra.

När du skriver ett inlägg eller kommentar i detta forum kommer ditt användarnamn stå som avsändare och din e-postadress syns inte.

Du godkänner att använda forumet på ett civiliserat sätt och inte skriva sådant som omfattar rasism, pornografi, hot eller kränkande/nedlåtande kommentarer om människor, organisationer eller företag. Din text skall heller inte omfatta reklam som uttryckligen gynnar produkter eller företag och vi ber er att uttrycka er vänligt och respektfullt i alla avseenden då vi vill uppmuntra till en positiv och hjälpande anda.

Du tar hela ansvaret för det du skriver och förmedlar på forumet och forumets administratör förbehåller sig rätten att ta bort sådant som; inte anses följa denna policy, anses vara olämpligt eller irrelevant för denna webbplats.

Om du anser att ett inlägg eller kommentar inte följer vår policy så ber vi er att kontakta oss.

Om du vill ta bort dina uppgifter från detta forum går det bra att skicka en begäran om detta till info[at]skadekompassen.se. Skicka då din begäran från den e-postadress du använde när du postade ditt inlägg.

Skadekompassen.se och dess ägare Ortomed Sverige AB har rätt att kontakta dig via din e-postadress.

Policytillägg för legitimerade vårdgivare.

Du som är legitimerad vårdgivare och som svarar på inlägg och kommentarer skall undvika att hänvisa till din egen mottagning men du kan hänvisa till en lämplig yrkeskategori, behandlings- eller undersökningsmetod och du bör skriva under med ditt riktiga namn och med namnet på din mottagning. Om du har en vårdgivarsida här på Skadekompassen kan du skriva in länken till den så att mottagaren av informationen kan få mer information om dig/er.