Jag orkar inte mer !!!

Konstaterat Frosen Shoulder i bägge axlarna !!! Cortison en gång i vardera axel……0 förbättring. Tabl. Citodon….kräks jag av. Nu gäller akupunktur 3 ggr / v….ingen reaktion !!! Jag  är totalt slut……efter 4 mån !!! HJÄLP !!!!

2 svar

 1. Hejsan !

  Om du lider av frusen skuldra. Dvs svårigheter att klia dig på ryggen samt klia dig i håret. Till detta smärta från axel ner till armbåge med svårigheter att ligga på armen, är din diagnos trolig. Behandlingen är upprepade kortisoninjektioner i axelleden. När smärtan är borta så kan man därefter töja upp axeleden.

  Besök en OMI klinik så kan dom hjälpa dig.

  Mvh Dr Peder Blomvist http://www.lakarhuset.com

 2. Hej!

  Ofta märks ingen markant förbättring efter endast en kortisoninjektion. Framgångsrik behandling av ”frusen axel” omfattar vanligen mellan 4 och 6 injektioner. Det är viktigt att injektionen ges intraartikulärt – inuti skulderleden – och inte i det subacromiella utrymmet. Jag rekommenderar att du kontaktar klinik med ortopedmedicinsk inriktning för att få hjälp med säkerställande av diagnosen och effektiv behandling.

  Mvh

  Viktor Henning
  Leg. sjukgymnast
  Högre examen OMI

Lämna ett svar

Posta i forumet med formuläret nedan.

Skadekompassen logo

Policy för alla användare av forumet:

Som användare av detta forum godkänner du att det du skriver publiceras och därmed kan läsas av andra.

När du skriver ett inlägg eller kommentar i detta forum kommer ditt användarnamn stå som avsändare och din e-postadress syns inte.

Du godkänner att använda forumet på ett civiliserat sätt och inte skriva sådant som omfattar rasism, pornografi, hot eller kränkande/nedlåtande kommentarer om människor, organisationer eller företag. Din text skall heller inte omfatta reklam som uttryckligen gynnar produkter eller företag och vi ber er att uttrycka er vänligt och respektfullt i alla avseenden då vi vill uppmuntra till en positiv och hjälpande anda.

Du tar hela ansvaret för det du skriver och förmedlar på forumet och forumets administratör förbehåller sig rätten att ta bort sådant som; inte anses följa denna policy, anses vara olämpligt eller irrelevant för denna webbplats.

Om du anser att ett inlägg eller kommentar inte följer vår policy så ber vi er att kontakta oss.

Om du vill ta bort dina uppgifter från detta forum går det bra att skicka en begäran om detta till info[at]skadekompassen.se. Skicka då din begäran från den e-postadress du använde när du postade ditt inlägg.

Skadekompassen.se och dess ägare Ortomed Sverige AB har rätt att kontakta dig via din e-postadress.

Policytillägg för legitimerade vårdgivare.

Du som är legitimerad vårdgivare och som svarar på inlägg och kommentarer skall undvika att hänvisa till din egen mottagning men du kan hänvisa till en lämplig yrkeskategori, behandlings- eller undersökningsmetod och du bör skriva under med ditt riktiga namn och med namnet på din mottagning. Om du har en vårdgivarsida här på Skadekompassen kan du skriva in länken till den så att mottagaren av informationen kan få mer information om dig/er.