Komplikationer efter Hallux valgus operation

Jag gjorde en hallux valgus operation den 4:e juli. När jag skulle lägga undan kryckor och börja använda foten hade jag väldiga smärtor. Hörde av mig till min Hälsocentral och Ortopeden flera gånger. Efter många om och men visade röntgen en fraktur. Benet de sågade av vid operation hade inte läkt alls. Min fot var dubbelt så stor. Gips sju veckor och sen var frakturen värre. Läkningsprocessen uteblev. Blev orsak till ny operation den 1:a februari.
Nu i slutet av april fortfarande gips och smärtor. För en vecka sedan visade röntgen att läkningsprocessen hade startat lite lite grann. Mer gips t.o.m 15:e maj då det blir ny röntgen och har det då inte läkt blir det en tredje operation. Nu har jag gått med kryckor och haft gips om vartannat. Varför startar inte läkningen? Hur vanligt är det med komplikationer efter en hallux valgus operation? Haft en del infektioner också och ätit en del antibiotikakurer.

Lämna ett svar

Posta i forumet med formuläret nedan.

Skadekompassen logo

Policy för alla användare av forumet:

Som användare av detta forum godkänner du att det du skriver publiceras och därmed kan läsas av andra.

När du skriver ett inlägg eller kommentar i detta forum kommer ditt användarnamn stå som avsändare och din e-postadress syns inte.

Du godkänner att använda forumet på ett civiliserat sätt och inte skriva sådant som omfattar rasism, pornografi, hot eller kränkande/nedlåtande kommentarer om människor, organisationer eller företag. Din text skall heller inte omfatta reklam som uttryckligen gynnar produkter eller företag och vi ber er att uttrycka er vänligt och respektfullt i alla avseenden då vi vill uppmuntra till en positiv och hjälpande anda.

Du tar hela ansvaret för det du skriver och förmedlar på forumet och forumets administratör förbehåller sig rätten att ta bort sådant som; inte anses följa denna policy, anses vara olämpligt eller irrelevant för denna webbplats.

Om du anser att ett inlägg eller kommentar inte följer vår policy så ber vi er att kontakta oss.

Om du vill ta bort dina uppgifter från detta forum går det bra att skicka en begäran om detta till info[at]skadekompassen.se. Skicka då din begäran från den e-postadress du använde när du postade ditt inlägg.

Skadekompassen.se och dess ägare Ortomed Sverige AB har rätt att kontakta dig via din e-postadress.

Policytillägg för legitimerade vårdgivare.

Du som är legitimerad vårdgivare och som svarar på inlägg och kommentarer skall undvika att hänvisa till din egen mottagning men du kan hänvisa till en lämplig yrkeskategori, behandlings- eller undersökningsmetod och du bör skriva under med ditt riktiga namn och med namnet på din mottagning. Om du har en vårdgivarsida här på Skadekompassen kan du skriva in länken till den så att mottagaren av informationen kan få mer information om dig/er.