Ont i axel

Hej!
Jag fick en tackling under en hockeymatch i fredags och jag tog emot mig helt fel mot sargen. Armen blev helt lam i några sekunder och kunde knappt greppa klubban.
Fick sen tillbaka känseln, men har så ont i axeln nu, bara en sån grej att ta på sig tröjan gör ont och jag kan inte ens ligga på armen när jag ska sova. Lyfta ner saker som högre än axelhöjd gör ont.
Ska jag kolla upp det eller vad rekommenderar ni?
MVH
Erik

 

2 svar

  1. Hejsan Erik !

    Efter en sådant våld som du drabbts av, så bör man göra en ordentlig undersökning av din arm. Detta för att utesluta att något muskelfäste delvis eller helt gått av. Har ett muskelfästa helt gått av, så måste det åtgärdas snabbt för att du inte ska få bestående men. Så mitt råd är att uppsöka en OMI sjukgymnast / läkare denna vecka. Detta för att få en diagnos.

    Mvh Dr Peder Blomqvist
    http://www.lakarhuset.com

  2. Hej!
    Lämpligt att du går till en sjukgymnast med inriktning idrottsmedicin/ortopedisk medicin,innan du återgår till din idrott.För bedömning,behandling och rehabövningar

Lämna ett svar

Posta i forumet med formuläret nedan.

Skadekompassen logo

Policy för alla användare av forumet:

Som användare av detta forum godkänner du att det du skriver publiceras och därmed kan läsas av andra.

När du skriver ett inlägg eller kommentar i detta forum kommer ditt användarnamn stå som avsändare och din e-postadress syns inte.

Du godkänner att använda forumet på ett civiliserat sätt och inte skriva sådant som omfattar rasism, pornografi, hot eller kränkande/nedlåtande kommentarer om människor, organisationer eller företag. Din text skall heller inte omfatta reklam som uttryckligen gynnar produkter eller företag och vi ber er att uttrycka er vänligt och respektfullt i alla avseenden då vi vill uppmuntra till en positiv och hjälpande anda.

Du tar hela ansvaret för det du skriver och förmedlar på forumet och forumets administratör förbehåller sig rätten att ta bort sådant som; inte anses följa denna policy, anses vara olämpligt eller irrelevant för denna webbplats.

Om du anser att ett inlägg eller kommentar inte följer vår policy så ber vi er att kontakta oss.

Om du vill ta bort dina uppgifter från detta forum går det bra att skicka en begäran om detta till info[at]skadekompassen.se. Skicka då din begäran från den e-postadress du använde när du postade ditt inlägg.

Skadekompassen.se och dess ägare Ortomed Sverige AB har rätt att kontakta dig via din e-postadress.

Policytillägg för legitimerade vårdgivare.

Du som är legitimerad vårdgivare och som svarar på inlägg och kommentarer skall undvika att hänvisa till din egen mottagning men du kan hänvisa till en lämplig yrkeskategori, behandlings- eller undersökningsmetod och du bör skriva under med ditt riktiga namn och med namnet på din mottagning. Om du har en vårdgivarsida här på Skadekompassen kan du skriva in länken till den så att mottagaren av informationen kan få mer information om dig/er.