Smärta

Hejsan  jag är bekymmrad över smärtan jag har nu i över 2 ceckor . de börja med att jag varit förkyld hes het kom och hosta  som kommer och går med kliande känsla nere i luft strupen tunga smärtar. Sedan har jag fått hemska smärtor i höger över arm  tryckänslan är hemsk på vissa punkter de gör att armen känns tyngre än vänster, vrid moment går inte att göra utan smärtan blir fruktansvärt ont . har fått akupunktur i axeln . me de har inte hjälp . lufter jag armen upåt till sidan är vänster myckt lättare .

Detta är min fråga  är förtvivlad  vad detta kan vara . sjukgymnasten vet ej heller .

mvh Anita  

Taggar:

2 svar

  1. Hej Anita och tack för din fråga!

    Det finns förstås en orsak till din smärta och det är bra om man kan ta reda på den, förklara din skada för dig och behandla den på bästa sätt. Berätta var du bor så kan jag kanske tipsa dig om var du kan vända dig för att komma vidare.

    Med vänlig hälsning
    Daniel Öhlin, leg. sjukgymnast.
    http://www.ortomed.se

Lämna ett svar

Posta i forumet med formuläret nedan.

Skadekompassen logo

Policy för alla användare av forumet:

Som användare av detta forum godkänner du att det du skriver publiceras och därmed kan läsas av andra.

När du skriver ett inlägg eller kommentar i detta forum kommer ditt användarnamn stå som avsändare och din e-postadress syns inte.

Du godkänner att använda forumet på ett civiliserat sätt och inte skriva sådant som omfattar rasism, pornografi, hot eller kränkande/nedlåtande kommentarer om människor, organisationer eller företag. Din text skall heller inte omfatta reklam som uttryckligen gynnar produkter eller företag och vi ber er att uttrycka er vänligt och respektfullt i alla avseenden då vi vill uppmuntra till en positiv och hjälpande anda.

Du tar hela ansvaret för det du skriver och förmedlar på forumet och forumets administratör förbehåller sig rätten att ta bort sådant som; inte anses följa denna policy, anses vara olämpligt eller irrelevant för denna webbplats.

Om du anser att ett inlägg eller kommentar inte följer vår policy så ber vi er att kontakta oss.

Om du vill ta bort dina uppgifter från detta forum går det bra att skicka en begäran om detta till info[at]skadekompassen.se. Skicka då din begäran från den e-postadress du använde när du postade ditt inlägg.

Skadekompassen.se och dess ägare Ortomed Sverige AB har rätt att kontakta dig via din e-postadress.

Policytillägg för legitimerade vårdgivare.

Du som är legitimerad vårdgivare och som svarar på inlägg och kommentarer skall undvika att hänvisa till din egen mottagning men du kan hänvisa till en lämplig yrkeskategori, behandlings- eller undersökningsmetod och du bör skriva under med ditt riktiga namn och med namnet på din mottagning. Om du har en vårdgivarsida här på Skadekompassen kan du skriva in länken till den så att mottagaren av informationen kan få mer information om dig/er.