Stickningar i armen

Hej

är 20 år och har sedan 7 månader drabbats samman en stickningar i armen vid användning i vardagen. stickningar kan uppstå exempelvis när jag ska luta mig med händerna mot golvet och bära upp mig. själva stickningen känns från slutet på armen tills armbågen. 

 

 

 

1 svar

 1. Hej Ali,

  Tack för frågan.
  Stickningar från hand/fingrar (slutet på armen ?) till armbåge kan mycket väl bero på en nerv i kläm. Nerven är då påverkad antingen i armbågen eller någonstans längre upp (axel, nacke?). För att avgöra om det är en nerv i kläm som ger dina symtom och var längs nerven skadan är, behöver man höra mer om vad som påverkar symtomen. Vad som gör det värre respektive bättre samt hur det uppkom. Därefter behövs sannolikt en klinisk undersökning där man stressar de olika vävnaderna i hand, arm, axel och nacke för att ställa diagnos och ge dig tips på lämplig åtgärd.

  Hälsar
  Daniel Öhlin, leg sjukgymnast
  http://www.ortomed.se

Lämna ett svar

Posta i forumet med formuläret nedan.

Skadekompassen logo

Policy för alla användare av forumet:

Som användare av detta forum godkänner du att det du skriver publiceras och därmed kan läsas av andra.

När du skriver ett inlägg eller kommentar i detta forum kommer ditt användarnamn stå som avsändare och din e-postadress syns inte.

Du godkänner att använda forumet på ett civiliserat sätt och inte skriva sådant som omfattar rasism, pornografi, hot eller kränkande/nedlåtande kommentarer om människor, organisationer eller företag. Din text skall heller inte omfatta reklam som uttryckligen gynnar produkter eller företag och vi ber er att uttrycka er vänligt och respektfullt i alla avseenden då vi vill uppmuntra till en positiv och hjälpande anda.

Du tar hela ansvaret för det du skriver och förmedlar på forumet och forumets administratör förbehåller sig rätten att ta bort sådant som; inte anses följa denna policy, anses vara olämpligt eller irrelevant för denna webbplats.

Om du anser att ett inlägg eller kommentar inte följer vår policy så ber vi er att kontakta oss.

Om du vill ta bort dina uppgifter från detta forum går det bra att skicka en begäran om detta till info[at]skadekompassen.se. Skicka då din begäran från den e-postadress du använde när du postade ditt inlägg.

Skadekompassen.se och dess ägare Ortomed Sverige AB har rätt att kontakta dig via din e-postadress.

Policytillägg för legitimerade vårdgivare.

Du som är legitimerad vårdgivare och som svarar på inlägg och kommentarer skall undvika att hänvisa till din egen mottagning men du kan hänvisa till en lämplig yrkeskategori, behandlings- eller undersökningsmetod och du bör skriva under med ditt riktiga namn och med namnet på din mottagning. Om du har en vårdgivarsida här på Skadekompassen kan du skriva in länken till den så att mottagaren av informationen kan få mer information om dig/er.