Sträckning baksida lår

Hej! JAg sträckte mina baksida lår  för 5 månader sen. Enligt alla ultraljudsundersökningar som gjorts, är mina muskelfibrer perfekta och ingen ärrvävnad kunde hittas. Jag känner dock fortfarande att det stramar och att det ä väldigt svårt för mina muskler att slappna av. Ibland kommer även stickande, brännande och smått huggande känslor då och då, såväl i vila som i aktivitet. Ibland domnar även låren bort när den känner för det. Vad kan detta bero på?

Taggar:

1 svar

 1. Hejsan !

  Tack för din fråga.

  Stickande, svidande och brännande känsla är nervens sätt att säga ifrån. Domningar är också ett tecken på att en nerv är påverkad. Genom att besöka ex ortomed ( address enligt nedan ) kan man utröna vilken/vilka nerver det rör sig om. Utifrån denna undersökning kan man sedan specificera behandlingen. Behövs det sedan ytterligare radiologisk undersökning kan man följa den aktuella nerven tills dess man hittar lokalisationen för felet ( ex ett diskbråck )

  Mvh Dr Peder Blomqvist
  http://www.lakarhuset.com

  Ortomed Göteborg
  Norra Allégatan 8
  413 01 Göteborg

  Ortomed Torslanda
  Flygledarevägen 3
  423 37 Torslanda

Lämna ett svar

Posta i forumet med formuläret nedan.

Skadekompassen logo

Policy för alla användare av forumet:

Som användare av detta forum godkänner du att det du skriver publiceras och därmed kan läsas av andra.

När du skriver ett inlägg eller kommentar i detta forum kommer ditt användarnamn stå som avsändare och din e-postadress syns inte.

Du godkänner att använda forumet på ett civiliserat sätt och inte skriva sådant som omfattar rasism, pornografi, hot eller kränkande/nedlåtande kommentarer om människor, organisationer eller företag. Din text skall heller inte omfatta reklam som uttryckligen gynnar produkter eller företag och vi ber er att uttrycka er vänligt och respektfullt i alla avseenden då vi vill uppmuntra till en positiv och hjälpande anda.

Du tar hela ansvaret för det du skriver och förmedlar på forumet och forumets administratör förbehåller sig rätten att ta bort sådant som; inte anses följa denna policy, anses vara olämpligt eller irrelevant för denna webbplats.

Om du anser att ett inlägg eller kommentar inte följer vår policy så ber vi er att kontakta oss.

Om du vill ta bort dina uppgifter från detta forum går det bra att skicka en begäran om detta till info[at]skadekompassen.se. Skicka då din begäran från den e-postadress du använde när du postade ditt inlägg.

Skadekompassen.se och dess ägare Ortomed Sverige AB har rätt att kontakta dig via din e-postadress.

Policytillägg för legitimerade vårdgivare.

Du som är legitimerad vårdgivare och som svarar på inlägg och kommentarer skall undvika att hänvisa till din egen mottagning men du kan hänvisa till en lämplig yrkeskategori, behandlings- eller undersökningsmetod och du bör skriva under med ditt riktiga namn och med namnet på din mottagning. Om du har en vårdgivarsida här på Skadekompassen kan du skriva in länken till den så att mottagaren av informationen kan få mer information om dig/er.