Tendinit inflammation, fot

Hej,

Jag har fått en diagnos efter att ha varit på magnetröntgen, jag har ”Extensor sena tendinit dig 1.” (Inflammation i en sena i foten som går till stortån.)
Som behandling fick jag äta Arcoxia i två månader, men det gjorde det inte bättre och förstörde istället hormonbalansen i min kropp och jag upplevde biverkningar.
Jag behöver hjälp, vem kan man söka vård hos? Ska man gå till en sjukgymnast, eller en ortoped? Vem arbetar med skador som dessa och hos vem kan man få bra information?
Min vanliga husläkare som ändå forskar inom ortopedi har inte gett mig någon information alls om vad som egentligen är fel, samt vad jag kan/ska göra själv för att det ska bli bättre. Jag är så besviken, varenda läkarbesök jag har varit på har tagit 2-5 minuter efter jag fick min diagnos. ”Här är recept till detta, ät det så här”, ”Vi ökar tiden du äter det, skriver ut mer medicin” etc. Fort in och fort ut ska man. 🙁

Lämna ett svar

Posta i forumet med formuläret nedan.

Skadekompassen logo

Policy för alla användare av forumet:

Vi värnar om din integritet.

Tänk på att:

Som användare våra Websidor och våra Tjänster liksom av detta forum accepterar du vår behandling av dina Personuppgifter enligt vår Integritetspolicy Du godkänner därtill även att det du skriver publiceras och därmed kan läsas av andra. För att värna om din integritet rekommenderar vi dig att inte använda ditt riktiga namn samt i övrigt undvika att lämna sådan information som kan härledas till dig som person. Tänk även på detta när du väljer ditt användarnamn när du skapar ditt konto hos oss då ditt användarnamn kommer stå som avsändare för ditt meddelande i forumet. Din e-postadress visas dock inte.

Du godkänner att använda forumet på ett civiliserat sätt och inte skriva sådant som omfattar rasism, pornografi, hot eller kränkande/nedlåtande kommentarer om människor, organisationer eller företag. Din text skall heller inte omfatta reklam som uttryckligen gynnar produkter eller företag och vi ber er att uttrycka er vänligt och respektfullt i alla avseenden då vi vill uppmuntra till en positiv och hjälpande anda.

Du tar hela ansvaret för det du skriver och förmedlar på forumet och forumets administratör förbehåller sig rätten att ta bort sådant som; inte anses följa denna policy, anses vara olämpligt eller irrelevant för denna webbplats.

Om du anser att ett inlägg eller kommentar inte följer vår policy så ber vi er att kontakta oss.

Om du vill ta bort dina uppgifter från detta forum går det bra att skicka en begäran om detta till info[at]skadekompassen.se. Skicka då din begäran från den e-postadress du använde när du postade ditt inlägg.

Skadekompassen.se och dess ägare Ortomed Sverige AB har rätt att kontakta dig via din e-postadress.

Policytillägg för legitimerade vårdgivare.

Du som är legitimerad vårdgivare och som svarar på inlägg och kommentarer skall undvika att hänvisa till din egen mottagning men du kan hänvisa till en lämplig yrkeskategori, behandlings- eller undersökningsmetod och du bör skriva under med ditt riktiga namn och med namnet på din mottagning. Om du har en vårdgivarsida här på Skadekompassen kan du skriva in länken till den så att mottagaren av informationen kan få mer information om dig/er.