tennisarmbåge

Har en tennisarmbåge och jobbar innom restaurangkök. vad skall jag undvika å vad kan jag göra, läkarna har inte sagt nått. har ont i den med en värkande känsla hela tiden å detta har nu varit i ca 1,5-2v. behöver hjälp snabbt med detta

2 svar

 1. tack för svaret, har varit bra ända till för typ 1v sen då började det smyga tillbaka och nu gör det förbannat ont igen, vad skall jag göra, kan jag göra nått hemma för att det blir lite bättre minskar smärtan vill säga, kan man ta nån mdecin eller nått? he värme eller kyla på de? linda den eller inte? vad kan jag göra?

 2. Hejsan

  När det gäller alla typer av skador så gäller det att ställa rätt diagnos. Är diagnosen rätt så ska sedan rehabilieringen styras av denna. Din skada är färsk och om du söker hjälp snart så ska det nig inte vara några problem att rehabilitera dig

  Jag skulle rek följande

  ( 1 ) Ny bedömning för att säkerställa diagnos

  ( 2 ) Excentrisk träning i kombination men laserbehandling som brukar fungera bra vid tidig skada

  Fungerar ej detta

  ( 3 ) stötvågabehandling

  Fungerar ej detta

  ( 4 ) kortisoninjektionen

  Ovanstående samtidigt som du undviker det som orsakar dina besvär

  Dr Peder Blomqvist
  http://www.lakarhuset.com

Lämna ett svar

Posta i forumet med formuläret nedan.

Skadekompassen logo

Policy för alla användare av forumet:

Som användare av detta forum godkänner du att det du skriver publiceras och därmed kan läsas av andra.

När du skriver ett inlägg eller kommentar i detta forum kommer ditt användarnamn stå som avsändare och din e-postadress syns inte.

Du godkänner att använda forumet på ett civiliserat sätt och inte skriva sådant som omfattar rasism, pornografi, hot eller kränkande/nedlåtande kommentarer om människor, organisationer eller företag. Din text skall heller inte omfatta reklam som uttryckligen gynnar produkter eller företag och vi ber er att uttrycka er vänligt och respektfullt i alla avseenden då vi vill uppmuntra till en positiv och hjälpande anda.

Du tar hela ansvaret för det du skriver och förmedlar på forumet och forumets administratör förbehåller sig rätten att ta bort sådant som; inte anses följa denna policy, anses vara olämpligt eller irrelevant för denna webbplats.

Om du anser att ett inlägg eller kommentar inte följer vår policy så ber vi er att kontakta oss.

Om du vill ta bort dina uppgifter från detta forum går det bra att skicka en begäran om detta till info[at]skadekompassen.se. Skicka då din begäran från den e-postadress du använde när du postade ditt inlägg.

Skadekompassen.se och dess ägare Ortomed Sverige AB har rätt att kontakta dig via din e-postadress.

Policytillägg för legitimerade vårdgivare.

Du som är legitimerad vårdgivare och som svarar på inlägg och kommentarer skall undvika att hänvisa till din egen mottagning men du kan hänvisa till en lämplig yrkeskategori, behandlings- eller undersökningsmetod och du bör skriva under med ditt riktiga namn och med namnet på din mottagning. Om du har en vårdgivarsida här på Skadekompassen kan du skriva in länken till den så att mottagaren av informationen kan få mer information om dig/er.