Tennisarmbåge

Kan långvarit problem med tennis armbåge ge allvarliga men? Har ådragit mig detta på något underligt sätt. Spelar basket på elitnivå och skulle gärna vilja komma tillbaka till detta så fort som möjligt. Två månades uppehåll med löpning och excentrisk träning är deprimerande när dem andra får jaga boll.

1 svar

 1. Hejsan

  När det gäller alla typer av skador så gäller det att ställa rätt diagnos. Är diagnosen rätt så ska sedan rehabilieringen styras av denna. Har du gjort exentrisk träning i två månader utan effekt, kommer den inte att hjälpa. Skadan har blivit kronisk och självläkningen har avstannat

  Jag skulle rek följande

  ( 1 ) Ny bedömning för att säkerställa diagnos

  Om diagnosen är den rätta

  ( 2 ) stötvågs behandling i en serie av 5-7 behandlingar.

  Om inte detta fungerar

  ( 3 )

  Kortisoninj x 1-3

  Om inte detta fungerar

  ( 4 )

  Ultraljudsundersökning med doppler som att säkerställa ev kärlinväxt i senan. Som inte ska vara där och därefter skleosering

  Dr Peder Blomqvist
  http://www.lakarhuset.com

Lämna ett svar

Posta i forumet med formuläret nedan.

Skadekompassen logo

Policy för alla användare av forumet:

Som användare av detta forum godkänner du att det du skriver publiceras och därmed kan läsas av andra.

När du skriver ett inlägg eller kommentar i detta forum kommer ditt användarnamn stå som avsändare och din e-postadress syns inte.

Du godkänner att använda forumet på ett civiliserat sätt och inte skriva sådant som omfattar rasism, pornografi, hot eller kränkande/nedlåtande kommentarer om människor, organisationer eller företag. Din text skall heller inte omfatta reklam som uttryckligen gynnar produkter eller företag och vi ber er att uttrycka er vänligt och respektfullt i alla avseenden då vi vill uppmuntra till en positiv och hjälpande anda.

Du tar hela ansvaret för det du skriver och förmedlar på forumet och forumets administratör förbehåller sig rätten att ta bort sådant som; inte anses följa denna policy, anses vara olämpligt eller irrelevant för denna webbplats.

Om du anser att ett inlägg eller kommentar inte följer vår policy så ber vi er att kontakta oss.

Om du vill ta bort dina uppgifter från detta forum går det bra att skicka en begäran om detta till info[at]skadekompassen.se. Skicka då din begäran från den e-postadress du använde när du postade ditt inlägg.

Skadekompassen.se och dess ägare Ortomed Sverige AB har rätt att kontakta dig via din e-postadress.

Policytillägg för legitimerade vårdgivare.

Du som är legitimerad vårdgivare och som svarar på inlägg och kommentarer skall undvika att hänvisa till din egen mottagning men du kan hänvisa till en lämplig yrkeskategori, behandlings- eller undersökningsmetod och du bör skriva under med ditt riktiga namn och med namnet på din mottagning. Om du har en vårdgivarsida här på Skadekompassen kan du skriva in länken till den så att mottagaren av informationen kan få mer information om dig/er.