troligtvis frusen skuldra

axlar/skuldror är låsta,kan ej lyfta upp armarna,har värk,lider dessutom av skplios,spendilos,2 diskbråck,kronisk ishach o fibromyalgi….men nu är armarna låsta,har varir nu ett par månad.Vad jag funderar,ska jag leva normalt o ignorera o använd armarna så mucket jag kan,simma o träna,eller ska jag ligga lågt till axlarna låser upp sej?Gör dom de av sej själv eller hur ska jag leva???Verkligt tacksam för svar,då jag inte vill bli mera handilappad avallt än jag redan är!!

1 svar

  1. Dessutom kan jag ej ligga på sidan få upp armarna eller till sidorna,de värker mest på natten o jag rädd att jag ignorar problemet på dagen o glömmer bort,trots att jag gör bara enkla rörelser,men sen lider jag natten igenom.Jag gillar ej att det också hindrar mitt dagliga liv,tänkt börja simma,men risken är ju att jag ej då känner smärtan förre efteråt,detta ställer stora problem i mitt dagliga liv!!!

Lämna ett svar

Posta i forumet med formuläret nedan.

Skadekompassen logo

Policy för alla användare av forumet:

Som användare av detta forum godkänner du att det du skriver publiceras och därmed kan läsas av andra.

När du skriver ett inlägg eller kommentar i detta forum kommer ditt användarnamn stå som avsändare och din e-postadress syns inte.

Du godkänner att använda forumet på ett civiliserat sätt och inte skriva sådant som omfattar rasism, pornografi, hot eller kränkande/nedlåtande kommentarer om människor, organisationer eller företag. Din text skall heller inte omfatta reklam som uttryckligen gynnar produkter eller företag och vi ber er att uttrycka er vänligt och respektfullt i alla avseenden då vi vill uppmuntra till en positiv och hjälpande anda.

Du tar hela ansvaret för det du skriver och förmedlar på forumet och forumets administratör förbehåller sig rätten att ta bort sådant som; inte anses följa denna policy, anses vara olämpligt eller irrelevant för denna webbplats.

Om du anser att ett inlägg eller kommentar inte följer vår policy så ber vi er att kontakta oss.

Om du vill ta bort dina uppgifter från detta forum går det bra att skicka en begäran om detta till info[at]skadekompassen.se. Skicka då din begäran från den e-postadress du använde när du postade ditt inlägg.

Skadekompassen.se och dess ägare Ortomed Sverige AB har rätt att kontakta dig via din e-postadress.

Policytillägg för legitimerade vårdgivare.

Du som är legitimerad vårdgivare och som svarar på inlägg och kommentarer skall undvika att hänvisa till din egen mottagning men du kan hänvisa till en lämplig yrkeskategori, behandlings- eller undersökningsmetod och du bör skriva under med ditt riktiga namn och med namnet på din mottagning. Om du har en vårdgivarsida här på Skadekompassen kan du skriva in länken till den så att mottagaren av informationen kan få mer information om dig/er.