Skapa & redigera kategorisidor

Det är enkelt att skapa och redigera kategorisidor

Som premiumvårdgivare kan ni själva skapa så många kategorisidor ni önskar. Behöver ni hjälp så kontakta oss. En kategorisida där ni beskriver en unik kategori/tjänst mer utförligt inger förtroende och underlättar för patienten att förstå om ni är rätt alternativ för denne att boka tid hos.

Så här skapar ni en kategorisida

1. Logga in i er admin-panel

1-Logga-in-i-er-adminpanel

2. Klicka på ”Mina sidor” i menyn till vänster

 

Klicka på "Mina sidor" för att redigera er vårdgivarsida

3. Klicka sedan på ”Skapa kategorisida”

Klicka på lägg till kategorisida

4. Ange rubrik.

Rubriken skall vara det ord som bäst beskriver det du vill skriva om. Du kan även lägga till ort eller yrkestitel efter första ordet i rubriken. Exempelvis ”Ultraljudsundersökning i Östersund” Själva texten skall innehålla rubriker och stycken så att det blir lättläst för besökaren/patienten. Ha som riktlinje att skriva minst 350 ord om din kategori och hur just ni arbetar med denna.

Ange rubrik och skriv text med rubrik etc

5. Spara, förhandsgranska och skicka till granskning

Ni kan när som helst spara samt förhandsgranska er kategorisida under skrivandet. När ni är klara klickar ni på ”Skicka till granskning” så att Skadekompassens administratörer kan godkänna och publicera er kategorissida.

Spara,-förhandsgranska-och-skicka-till-granskning

6. Redigera en befintlig kategorisida

Vill ni senare redigera en kategorisida klickar ni på ”Vårdgivare” i menyn till vänster i er admin-panel och för sedan muspekaren över den kategorissida ni önskar redigera och klickar på ordet ”redigera” när det då dyker upp.

Redigera en kategorisida

Lätt som en plätt. Varsågod och skapa kategorisidor för att underlätta för patienten att hitta rätt vårdgivarkompetens direkt. Uppe till höger på denna sida kan du klicka på ”Logga in” och sätta igång.