Anslut vårdgivare

ANSLUTNING AV VÅRDGIVARE

Vi ansluter vårdgivare som motsvarar den särskilda kompetens och geografiska placering vi söker. Anslutningsförfrågan sker via nedanstående formulär (skrolla ner).

Vi ansluter i första hand DIG som unik vårdgivare då vi vill hänvisa direkt till DIN särskilda kompetens och endast i undantagsfall till en hel mottagning där den samlade kompetensen presenteras.

OBS! För att vi sedan skall kunna se din inskickade ansökan behöver du klicka på aktiveringslänken i det bekräftelsemail som automatiskt skickas till dig efter din registrering. Missa inte det.

Om vi inte varit i kontakt med dig innan du skickat in formuläret så kontaktar vi dig då vi fått formuläret och hjälper dig att komma igång. Vi presenterar prisbilden baserad på din lokalisation och mottagningstyp och först då du godkänt detta skickar vi en faktura. Har du frågor kan du kontakta oss via detta formulär. Du kan även läsa mer här. Varmt välkommen!

Vårt krav på dig som vårdgivare

Vårt lägsta krav är att du som ansluten vårdgivare är legitimerad av socialstyrelsen och att du endast listar dig för de kompetenser och den legitimation du har. Vid anslutning blir du kvalitetsgranskad och därefter följer sticksprovskontroller för att säkerställa att vårt register håller den kvalitet vi strävar efter.

Omdömen

”Skadekompassen är mycket prisvärt, vi kan rikta vår marknadsföring på ett enkelt och effektivt vis. Kunderna kommer rätt och vi får rätt sorts kunder. Skadekompassen är mycket professionella och hjälper alltid till att lösa ev. spörsmål snabbt och smidigt. Skadekompassen kan inte jämföras med annonsering på adwords eller i pressen, Skadekompassen är ett prisvärt instrument för att hitta rätt kunder på ett mycket smidigt vis. Vi har utan nämnvärd egen insats höjt vår omsättning av de produkter vi annonserar på Skadekompassen med 600 %! Rekommenderas varmt !”
Anders Mårdh, leg. sjukgymnast, Ägare/ VD, Fysioterapiteamet (ansluten mottagning sedan 2012) Läs fler omdömen här.

Patienter önskar själva välja vårdgivare

Skadekompassens besökare söker information och lämplig vård. Vi förmedlar varje dag mängder med patienter till våra vårdgivare. Är du särskilt duktig på specifika sjukdomstillstånd eller vårdkategori? Erbjuder du någon särskild behandlings- eller undersökningsmetod? Anslut dig, berätta hur du kan hjälpa och börja sedan ta emot dessa patienter.

Så här kommer patienten till Skadekompassens vårdgivare


Kom igång genom att fylla i nedanstående formulär!

 • Användaruppgifter (visas ej för besökare)

  Dessa privata uppgifter använder du sedan för att logga in och hantera din vårdgivarsida.
 • Välj ett som passar dig (eller den mottagning du representerar). Du kan sedan använda antingen användarnamnet eller användar-epostadressen när du loggar in.
 • Välj en e-postadress för dig (eller din mottagning). Den kan du sedan använda för att logga in med.
 • Du kan senare byta lösenord om du glömmer det eller önskar ett nytt.
 • Publik information (visas för besökare)

  Detta är grundläggande information för besökare till mottagningens eller vårdgivarens sida. Efter registrering bör ni logga in och lista er mot önskade kategorier (sjukdomstillstånd, behandlings- och undersökningsmetoder etc), lägga upp bilder, fylla i fakturauppgifter (för er som senare önskar premiumkonton) och så vidare.
 • Om du önskar ansluta dig som unik vårdgivare så välj "Person", välj annars "Mottagning".
 • Som unik vårdgivare rekommenderar vi att ni efter ert namn skriver; kommatecken, mellanslag, Yrkestitel, kommatecken, mellanslag, Ort - så här: Daniel Öhlin, Fysioterapeut, Göteborg
 • Adressen till den mottagning som du som unik vårdgivare nu arbetar på (alternativt adressen för din mottagning). Skriv adressen så här: Mottagning, adressgatan 10, 11122 Ort
 • Det telefonnummer som patienter kan ringa dig på.
 • E-postadress som patienten kan använda, om du har en sådan och vill att patienten skall kontakta dig per mail.
 • exempel: http://www.skadekompassen.se
 • Klistra in länken till er webtidbok, om ni har en sådan.
 • Exempel: Daniel Öhlin, leg. fysioterapeut i Göteborg

  Jag är leg fysioterapeut och specialiserad på OMT och stresshantering…

  Tänk på!
  Det ni skriver här kan göra att patienten får förtroende för just er och kontaktar er för vård. En rubrik och ett stycke text om er och era kompetenser underlättar alltså patientens val men texten gör er även mer synlig när patienten söker i våra sökrutor. Obs! Ni kan sedan, när vi vill, logga in och redigera denna text.
 • Mottagningens öppettider
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.