Anslut mottagning / unik vårdgivare

ANSLUTNING AV MOTTAGNING OCH VÅRDGIVARE

Anslutning sker via nedanstående formulär (skrolla ner).

OBS! För att vi sedan skall kunna se er inskickade ansökan behöver ni klicka på aktiveringslänken i det bekräftelsemail som automatiskt skickas till er efter er registrering. Missa inte det.

Om vi inte varit i kontakt med er innan ni skickat in formuläret så kontaktar vi er då vi fått formuläret och hjälper er att komma igång på önskad medlemsnivå, Premium eller Basic. Vi presenterar prisbilden baserad på er lokalisation och mottagningstyp och först då ni godkänt detta skickar vi en faktura. Har ni frågor kan ni kontakta oss via detta formulär. Ni kan även läsa mer här. Varmt välkomna!

Vårt krav på vårdgivaren

Vårt krav är att mottagningen har en eller flera legitimerade vårdgivare och att det är den eller de legitimerade vårdgivare som patienter från skadekompassen hänvisas till hos er. Vårt krav är också att ni endast listar er för de kompetenser och legitimationer ni har.

Omdömen

”Skadekompassen är mycket prisvärt, vi kan rikta vår marknadsföring på ett enkelt och effektivt vis. Kunderna kommer rätt och vi får rätt sorts kunder. Skadekompassen är mycket professionella och hjälper alltid till att lösa ev. spörsmål snabbt och smidigt. Skadekompassen kan inte jämföras med annonsering på adwords eller i pressen, Skadekompassen är ett prisvärt instrument för att hitta rätt kunder på ett mycket smidigt vis. Vi har utan nämnvärd egen insats höjt vår omsättning av de produkter vi annonserar på Skadekompassen med 600 %! Rekommenderas varmt !”
Anders Mårdh, leg. sjukgymnast, Ägare/ VD, Fysioterapiteamet (ansluten mottagning sedan 2012) Läs fler omdömen här.

230 000 besök per månad

Skadekompassen har 230 000 besök per månad av folk som söker information och lämplig vård. Vi förmedlar varje dag mängder med patienter till våra vårdgivare. Är du/ni särskilt duktiga på något särskilt sjukdomstillstånd eller vårdkategori? Erbjuder ni någon särskild behandlings- eller undersökningsmetod? Anslut er, berätta hur ni kan hjälpa och börja ta emot dessa patienter.

Så här kommer patienten till Skadekompassens vårdgivare


Kom igång genom att fylla i nedanstående formulär!

 • Användaruppgifter (visas ej för besökare)

  Dessa privata uppgifter använder ni sedan för att logga in och hantera er vårdgivarsida.
 • Välj ett som passar dig eller den mottagning du representerar. Du kan sedan använda antingen användarnamnet eller användar-epostadressen när du sedan loggar in.
 • Välj en e-postadress för dig eller din mottagning. Den kan du sedan använda för att logga in med.
 • Ni kan senare byta lösenord om ni glömmer det eller önskar ett nytt.
 • Publik information (visas för besökare)

  Detta är grundläggande information för besökare till mottagningens eller vårdgivarens sida. Efter registrering bör ni logga in och lista er mot önskade kategorier (sjukdomstillstånd, behandlings- och undersökningsmetoder etc), lägga upp bilder, fylla i fakturauppgifter (för er som senare önskar premiumkonton) och så vidare.
 • Om du ansluter dig som unik vårdgivare så välj "Person", välj annars "Mottagning".
 • Här fyller ni antingen i mottagningens namn eller ert egna för- och efternamn. Som unik vårdgivare rekommenderar vi att ni efter ert namn skriver; mellanslag, bindestreck, mellanslag, yrkestitel - så här: Daniel Öhlin - Fysioterapeut
 • Adressen till er mottagning eller till den mottagning du som unik vårdgivare nu arbetar på. Skriv adressen så här: Mottagning, adressgatan 10, 11122 Staden
 • Det telefonnummer som patienter kan ringa er på.
 • E-postadress som patienten kan använda, om ni har en sådan.
 • exempel: http://www.skadekompassen.se
 • Klistra in länken till er webtidbok, om ni har en sådan.
 • Exempel: På [mottagningen] arbetar 2 fysioterapeuter, 1 naprapat och 1 läkare med rehabilitering och allmänmedicin. Vi erbjuder…
  eller
  Jag är leg fysioterapeut och specialiserad på OMT och stresshantering…

  Tänk på!
  Det ni skriver här kan göra att patienten får förtroende för just er och kontaktar er för vård. En rubrik och ett kort stycke text om er och era kompetenser underlättar alltså patientens val men texten gör er även mer synlig när patienten söker i våra sökrutor. Ni kan sedan när vi vill logga in och redigera denna text.
 • Mottagningens öppettider
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.