Registrera

Som användare på skadekompassen får du:

  • Eget användarkonto med inloggning
  • Möjlighet att använda forumet för att ställa och svara på frågor
  • Tips och nyheter för bättre hälsa, om du tackat ja till vårt nyhetsbrev. Om inte, kan du göra det här: https://www.skadekompassen.se/nyheter/

Vi hjälper vårdgivare att SYNAS FÖR och TA EMOT önskade patientgrupper

Anslutning sker genom att du fyller i formuläret längst ner på denna sida. Du kan ansluta DIG som UNIK VÅRDGIVARE där din specifika kompetens presenteras eller ER som en hel MOTTAGNING där er samlade kompetens presenteras. Vi godkänner anslutning av legitimerade vårdgivare som motsvarar den särskilda kompetens och geografiska placering vi söker.  Anslutning sker via nedanstående formulär (skrolla ner). Icke godkända ansökningar meddelas. Godkända aktiveras och faktureras så att ni kan logga in och komma igång. Vårt krav är att anslutna vårdgivare är legitimerade av socialstyrelsen och att du/ni endast listar dig/er och tar emot patienter för de kompetenser och den yrkeslegitimation du/ni har. Vid anslutning blir du kvalitetsgranskad och därefter följer sticksprovskontroller för att säkerställa att vårt register håller den kvalitet vi strävar efter.

Priser & funktioner

Premium ger ökad exponering, fler besök av patienter som söker vård samt vanligtvis fler bokningar.
Premium Bas
Månadskostnad per mottagning* 690 kr 325 kr
Månadskostnad per unik vårdgivare* 325 kr 158 kr
-------------------------------------------------------
Egen vårdgivarsida X X
Egen inloggning X X
Egen redigering X X
Fritt antal kopplade sökord X X
Visas i slumpvis ordning X X
Vårdgivarbild X
Bildspel X
Fritt antal kategorisidor/undersidor X
Exponering på artikelsidor X
Sökmotoroptimering av vårdgivarsida X
-------------------------------------------------------
*Kostnaden faktureras i förskott årsvis eller månadsvis per autogiro.
Tilläggstjänster Engångskostnad Timpris
Hjälp med skapande av kategorisida 1800 kr
Övriga tjänster 800 kr
  Har du frågor kan du kontakta oss via detta formulär. Du kan läsa mer om vår idé och funktionalitet. Fyll i formuläret längst ner för att komma igång.

Anslut dig till vårt vårdgivarregister

Vi är specialiserade på att på nätet exponera vårdgivares kompetenser för vårdsökande patienter. Vårt mål är att patienter skall träffa rätt vårdgivare vid första vårdkontakt och att vårdgivare skall fylla sin tidbok med de patientfall de är kompetenta för och särskilt intresserade av.

15 års erfarenhet av webbaserad marknadsföring av vårdgivare

Vår kunskap och väl beprövade webbplattform ger er stora möjligheter att kraftigt öka den webbaserade exponeringen av er särskilda kompetens mot önskade sjukdomar, skador, behandlings- och undersökningsmetoder.

Omdömen om Skadekompassen

"Skadekompassen är mycket prisvärt, vi kan rikta vår marknadsföring på ett enkelt och effektivt vis. Kunderna kommer rätt och vi får rätt sorts kunder. Skadekompassen är mycket professionella och hjälper alltid till att lösa ev. spörsmål snabbt och smidigt. Skadekompassen kan inte jämföras med annonsering på adwords eller i pressen, Skadekompassen är ett prisvärt instrument för att hitta rätt kunder på ett mycket smidigt vis. Vi har utan nämnvärd egen insats höjt vår omsättning av de produkter vi annonserar på Skadekompassen med 600 %! Rekommenderas varmt !" Anders Mårdh, leg. sjukgymnast, Ägare/ VD, Fysioterapiteamet (ansluten mottagning sedan 2012) ”Skadekompassen har gjort att vi rankas högst på Google” Peder Blomqvist, Specialist i allmänmedicin/VD, Läkarhuset i Östersund AB Ansluten vårdgivare sedan 2009 “Vi är så nöjda, verkligen bra det här!” Anna Wänerhag, leg. sjukgymnast, Ortopedmedicinska kliniken i Malmö Ansluten vårdgivare sedan 2010. Läs fler omdömen här.

Kom igång genom att fylla i nedanstående formulär!

OBS! För att vi skall kunna se din inskickade ansökan behöver du klicka på aktiveringslänken i det bekräftelsemail som automatiskt skickas till dig efter din registrering. Fyll i formuläret nedan.