Registrera

Som användare på skadekompassen får du:

  • Eget användarkonto med inloggning
  • Möjlighet att använda forumet för att ställa och svara på frågor
  • Tips och nyheter för bättre hälsa, om du tackat ja till vårt nyhetsbrev. Om inte, kan du göra det här: https://www.skadekompassen.se/nyheter/

ANSLUTNING AV MOTTAGNING OCH VÅRDGIVARE

Anslutning sker via nedanstående formulär (skrolla ner). OBS! För att vi sedan skall kunna se er inskickade ansökan behöver ni klicka på aktiveringslänken i det bekräftelsemail som automatiskt skickas till er efter er registrering. Missa inte det. Om vi inte varit i kontakt med er innan ni skickat in formuläret så kontaktar vi er då vi fått formuläret och hjälper er att komma igång på önskad medlemsnivå, Premium eller Basic. Vi presenterar prisbilden baserad på er lokalisation och mottagningstyp och först då ni godkänt detta skickar vi en faktura. Har ni frågor kan ni kontakta oss via detta formulär. Ni kan även läsa mer här. Varmt välkomna!

Vårt krav på vårdgivaren

Vårt krav är att mottagningen har en eller flera legitimerade vårdgivare och att det är den eller de legitimerade vårdgivare som patienter från skadekompassen hänvisas till hos er. Vårt krav är också att ni endast listar er för de kompetenser och legitimationer ni har.

Omdömen

"Skadekompassen är mycket prisvärt, vi kan rikta vår marknadsföring på ett enkelt och effektivt vis. Kunderna kommer rätt och vi får rätt sorts kunder. Skadekompassen är mycket professionella och hjälper alltid till att lösa ev. spörsmål snabbt och smidigt. Skadekompassen kan inte jämföras med annonsering på adwords eller i pressen, Skadekompassen är ett prisvärt instrument för att hitta rätt kunder på ett mycket smidigt vis. Vi har utan nämnvärd egen insats höjt vår omsättning av de produkter vi annonserar på Skadekompassen med 600 %! Rekommenderas varmt !" Anders Mårdh, leg. sjukgymnast, Ägare/ VD, Fysioterapiteamet (ansluten mottagning sedan 2012) Läs fler omdömen här.

230 000 besök per månad

Skadekompassen har 230 000 besök per månad av folk som söker information och lämplig vård. Vi förmedlar varje dag mängder med patienter till våra vårdgivare. Är du/ni särskilt duktiga på något särskilt sjukdomstillstånd eller vårdkategori? Erbjuder ni någon särskild behandlings- eller undersökningsmetod? Anslut er, berätta hur ni kan hjälpa och börja ta emot dessa patienter. Så här kommer patienten till Skadekompassens vårdgivare

Kom igång genom att fylla i nedanstående formulär!