Registrera

Som användare på skadekompassen får du:

  • Eget användarkonto med inloggning
  • Möjlighet att använda forumet för att ställa och svara på frågor
  • Tips och nyheter för bättre hälsa, om du tackat ja till vårt nyhetsbrev. Om inte, kan du göra det här: https://www.skadekompassen.se/nyheter/

ANSLUTNING AV VÅRDGIVARE

Vi ansluter vårdgivare som motsvarar den särskilda kompetens och geografiska placering vi söker. Anslutningsförfrågan sker via nedanstående formulär (skrolla ner). Vi ansluter i första hand DIG som unik vårdgivare då vi vill hänvisa direkt till DIN särskilda kompetens och endast i undantagsfall till en hel mottagning där den samlade kompetensen presenteras. OBS! För att vi sedan skall kunna se din inskickade ansökan behöver du klicka på aktiveringslänken i det bekräftelsemail som automatiskt skickas till dig efter din registrering. Missa inte det. Om vi inte varit i kontakt med dig innan du skickat in formuläret så kontaktar vi dig då vi fått formuläret och hjälper dig att komma igång. Vi presenterar prisbilden baserad på din lokalisation och mottagningstyp och först då du godkänt detta skickar vi en faktura. Har du frågor kan du kontakta oss via detta formulär. Du kan även läsa mer här. Varmt välkommen!

Vårt krav på dig som vårdgivare

Vårt lägsta krav är att du som ansluten vårdgivare är legitimerad av socialstyrelsen och att du endast listar dig för de kompetenser och den legitimation du har. Vid anslutning blir du kvalitetsgranskad och därefter följer sticksprovskontroller för att säkerställa att vårt register håller den kvalitet vi strävar efter.

Omdömen

"Skadekompassen är mycket prisvärt, vi kan rikta vår marknadsföring på ett enkelt och effektivt vis. Kunderna kommer rätt och vi får rätt sorts kunder. Skadekompassen är mycket professionella och hjälper alltid till att lösa ev. spörsmål snabbt och smidigt. Skadekompassen kan inte jämföras med annonsering på adwords eller i pressen, Skadekompassen är ett prisvärt instrument för att hitta rätt kunder på ett mycket smidigt vis. Vi har utan nämnvärd egen insats höjt vår omsättning av de produkter vi annonserar på Skadekompassen med 600 %! Rekommenderas varmt !" Anders Mårdh, leg. sjukgymnast, Ägare/ VD, Fysioterapiteamet (ansluten mottagning sedan 2012) Läs fler omdömen här.

Patienter önskar själva välja vårdgivare

Skadekompassens besökare söker information och lämplig vård. Vi förmedlar varje dag mängder med patienter till våra vårdgivare. Är du särskilt duktig på specifika sjukdomstillstånd eller vårdkategori? Erbjuder du någon särskild behandlings- eller undersökningsmetod? Anslut dig, berätta hur du kan hjälpa och börja sedan ta emot dessa patienter. Så här kommer patienten till Skadekompassens vårdgivare

Kom igång genom att fylla i nedanstående formulär!