Registrera

Som användare på skadekompassen får du:

  • Eget användarkonto med inloggning
  • Möjlighet att använda forumet för att ställa och svara på frågor
  • Tips och nyheter för bättre hälsa, om du tackat ja till vårt nyhetsbrev. Om inte, kan du göra det här: https://www.skadekompassen.se/nyheter/

Vi hjälper vårdgivare att SYNAS FÖR och TA EMOT önskade patientgrupper

Anslutning till prenumerationstjänsten "vårdgivarsida" sker genom att du fyller i formuläret längst ner på denna sida. Du kan ansluta DIG som UNIK VÅRDGIVARE där din specifika kompetens presenteras eller ER som en hel MOTTAGNING där er samlade kompetens presenteras. Vi godkänner anslutning av legitimerade vårdgivare som motsvarar den särskilda kompetens och geografiska placering vi söker.  Anslutning sker via nedanstående formulär (skrolla ner). Icke godkända ansökningar meddelas. Godkända aktiveras, publiceras och faktureras och ni kan logga in och redigera det ni önskar samt lista er mot de tjänster och kompetenser ni har. Vårt krav är att anslutna vårdgivare är legitimerade av socialstyrelsen och att du/ni endast listar dig/er och tar emot patienter för de kompetenser och den yrkeslegitimation du/ni har. Vid anslutning blir du kvalitetsgranskad och därefter följer sticksprovskontroller för att säkerställa att vårt register håller den kvalitet vi strävar efter.

Omdömen om Skadekompassen

"Skadekompassen är mycket prisvärt, vi kan rikta vår marknadsföring på ett enkelt och effektivt vis. Kunderna kommer rätt och vi får rätt sorts kunder. Skadekompassen är mycket professionella och hjälper alltid till att lösa ev. spörsmål snabbt och smidigt. Skadekompassen kan inte jämföras med annonsering på adwords eller i pressen, Skadekompassen är ett prisvärt instrument för att hitta rätt kunder på ett mycket smidigt vis. Vi har utan nämnvärd egen insats höjt vår omsättning av de produkter vi annonserar på Skadekompassen med 600 %! Rekommenderas varmt !" Anders Mårdh, leg. sjukgymnast,  fd Ägare/ VD, Fysioterapiteamet (ansluten mottagning sedan 2012) Läs fler omdömen här. Har du frågor kan du kontakta oss via detta formulär. Du kan läsa mer om vår idé och funktionalitet.

Kom igång genom att fylla i nedanstående formulär!

OBS! För att vi skall kunna se din inskickade ansökan behöver du klicka på aktiveringslänken i det bekräftelsemail som automatiskt skickas till dig efter din registrering. Fyll i formuläret nedan.