Registrera

Som användare på skadekompassen får du:

  • Eget användarkonto med inloggning
  • Möjlighet att använda forumet för att ställa och svara på frågor
  • Tips och nyheter för bättre hälsa, om du tackat ja till vårt nyhetsbrev. Om inte, kan du göra det här: https://www.skadekompassen.se/nyheter/

Vill du SYNAS FÖR och TA EMOT specifika patientgrupper

Vi hjälper patienter att finna rätt vård, i rätt tid hos kompetensmatchad vårdgivare. Våra vårdgivare har allt mellan 250 till 4000 besök per år på sin vårdgivarsida. Vi kan hjälpa er att optimera er synlighet mot önskade patienter på er ort så att ni kan hjälpa de patienter ni är särskilt duktiga på att omhänderta. Anslutningsförfrågan till prenumerationstjänsten "vårdgivarsida" sker genom att du fyller i formuläret längst ner på denna sida. Du kan ansluta DIG som UNIK VÅRDGIVARE där din specifika kompetens presenteras eller ER som en hel MOTTAGNING där er samlade kompetens presenteras. Vårt krav är att anslutna vårdgivare är legitimerade av socialstyrelsen. Efter godkännande startar en prenumeration med avtalsfakturering. Nytt avtal startas med 6-månadersbetalning, vilken därefter övergår i en månadsvis avtalsprenumeration och fakturering.

Omdömen om Skadekompassen

"Skadekompassen är mycket prisvärt, vi kan rikta vår marknadsföring på ett enkelt och effektivt vis. Kunderna kommer rätt och vi får rätt sorts kunder. Skadekompassen är mycket professionella och hjälper alltid till att lösa ev. spörsmål snabbt och smidigt. Skadekompassen kan inte jämföras med annonsering på adwords eller i pressen, Skadekompassen är ett prisvärt instrument för att hitta rätt kunder på ett mycket smidigt vis. Vi har utan nämnvärd egen insats höjt vår omsättning av de produkter vi annonserar på Skadekompassen med 600 %! Rekommenderas varmt !" Anders Mårdh, leg. sjukgymnast,  fd Ägare/ VD, Fysioterapiteamet (ansluten mottagning sedan 2012) Läs fler omdömen här. Har du frågor kan du kontakta oss via detta formulär. Du kan läsa mer om vår idé och funktionalitet.

Kom igång genom att fylla i nedanstående formulär!

OBS! För att vi skall kunna se din inskickade ansökan behöver du klicka på aktiveringslänken i det bekräftelsemail som automatiskt skickas till dig efter din registrering. Fyll i formuläret nedan.