Forum Funktionshinder, Norrmalm , Habilitering, vuxna

Stockholm, Stockholms län

Olivecronas väg 7,STOCKHOLM

Här bokar du tid hos Forum Funktionshinder, Norrmalm

Ring oss på +46812335010

Om oss

Kurser och arrangemang anordnas utifrån olika teman. Vi vänder oss framförallt till närstående. En del kurser vänder sig till yrkesverksamma eller alla intresserade.
Vägledarna har fördjupad kunskap om vård, omsorg och samhällets stöd till vuxna med flerfunktionsnedsättning, förvärvad hjärnskada och neuropsykiatriska diagnoser.
Biblioteket är för tillfället är stängt för ombyggnad. Bibliotekets böcker och filmer kan tills vidare reserveras och sedan hämtas på biblioteken på Södersjukhuset, Danderyds sjukhus, Karolinska sjukhuset Solna och Huddinge.
, OBS! Forum flyttar till Sabbatsbergs sjukhus
Från 29/8-17 har vi följande adress: Olivecronas väg 7
113 61 Stockholm
Forum Funktionshinder är Habilitering & Hälsas informationscenter, öppet för alla intresserade. Här finns frågetjänst, vägledare, kurser, arrangemang och ett bibliotek.
Frågetjänsten svarar på frågor om funktionsnedsättningar, habilitering och samhällets stöd. Du kan ringa, chatta eller skriva e-post. Via 1177 Vårdguidens e-tjänster kan du också ställa frågor och få individuella svar. Vi som svarar är socionomer.

Information

Lämna ett omdöme

Tack för att du vill lämna ett omdöme på Skadekompassen.se och på så sätt hjälpa andra att välja rätt vård för dem.

Betyg *

 Skadekompassen logo

Vad roligt att du vill lämna omdöme på Skadekompassen.se. Dina synpunkter hjälper andra att välja och få bra vård och vårdgivaren att erbjuda detta.

Tänk på att:

 • Ditt omdöme först granskas av Skadekompassen.se och därefter publiceras om det följer vår policy.
 • Dina synpunkter kan hjälpa vårdgivaren och mottagningen att utvecklas och ge den bästa vården till sina patienter.
 • Mottagningar och vårdgivare uppskattar att höra vad de gör bra. Detta hjälper dem att förstå vad som är viktigt och betydelsefullt för patienten i vårdmötet. Och det uppmuntrar dem att behålla eller förstärka detta beteende.
 • Sakliga och konkreta tips på vad en vårdgivare och mottagning kan förbättra är lätta att ta till sig och ökar chansen till positiv förändring och utveckling.
 • Känner dig felbehandlad så vill vi att du framför det direkt till vårdgivaren eller till mottagningsansvarig person eller till socialstyrelsen och inte använder detta formulär.
 • Har du rena klagomål, vill vi att du framför detta direkt till vårdgivaren eller mottagningen.

Tips på innehåll:

 • Berätta vad du uppskattade i vårdmötet.
 • Skriv sakligt om vad du tror kan förbättra mottagningen och/eller vårdmottagandet.

Så här används informationen du lämnar

 • Vårdgivaren eller mottagning tar del av den information du lämnar, såvida de har samarbete med Skadekompassen.
 • När vi väljer vård letar vi efter bra vård. För att hjälpa patienter att finna vård som de får förtroende för tror vi att man vill veta vad som är bra hos en vårdgivare. Därför publicerar vi omdömen som berör det positiva hos vårdgivaren.
 • Man måste uppge en e-postadress när man lämnar ett omdöme.
 • Dina uppgifter kommer inte föras vidare.