Gå & Löpkliniken Östersund AB , Ortopedteknisk verksamhet

Östersund, Jämtland

Stortorget 3, 831 30 Östersund

Här bokar du tid hos Gå & Löpkliniken Östersund AB

Ring (visa nummer) Ring oss på 063-57 00 16 Skicka meddelande Webtidbok

Om oss

Gå & Löpkliniken i Östersund – Skoinlägg, gång- och löpanalys i Östersund

Vi på Gå & Löpkliniken i Östersund står för kompetens, kvalitet och service. En stor del av vår försäljning är fotbäddar. Här kan du även få hjälp med löpskor, sandaler och skor för vardagen. Vi tillhandahåller även strumpor och tillbehör.

Kompetensen i butiken är hög. Vi som ser till att du får rätt produkter är samtliga välutbildade. Här finns både sjukgymnast och ortopedtekniker.

Kvaliteten grundar sig på sortimentet. Vi är noga med vilka produkter vi köper in. Vi ställer höga krav på våra skor i form av stötdämpning, stabilitet, passform samt att de ska finnas i olika bredder.

Bra service i butiken är en central del. Vi identifierar vilka behov kunden har. Räcker det med skor eller behöver den specifika kunden sulor utifrån sina krav eller besvär. Vi undersöker även dig som skall köpa skor, allt ifrån hur fötterna ser ut till hur du rör dig gående eller springande. Vi på Gå & Löpkliniken ser till att du får en adekvat produkt vare sig det är till ditt jobb, fritid eller din idrott.

Våra ortopedtekniker tar hand om dig om du har besvär. De hjälper dig att få rätt typ av inlägg beroende på vilka besvär du har. De tar även hänsyn till hur din belastning, fotställning samt aktivitetsnivå ser ut.

Information

Karta

Lämna ett omdöme

Tack för att du vill lämna ett omdöme på Skadekompassen.se och på så sätt hjälpa andra att välja rätt vård för dem.

Betyg *

 Skadekompassen logo

Vad roligt att du vill lämna omdöme på Skadekompassen.se. Dina synpunkter hjälper andra att välja och få bra vård och vårdgivaren att erbjuda detta.

Tänk på att:

 • Du genom att använda våra Webbsidor och våra Tjänster accepterar vår behandling av dina Personuppgifter enligt vår Integritetspolicy
 • Ditt omdöme först granskas av Skadekompassen.se och därefter publiceras om det följer vår policy.
 • Dina synpunkter kan hjälpa vårdgivaren och mottagningen att utvecklas och ge den bästa vården till sina patienter.
 • Mottagningar och vårdgivare uppskattar att höra vad de gör bra. Detta hjälper dem att förstå vad som är viktigt och betydelsefullt för patienten i vårdmötet. Och det uppmuntrar dem att behålla eller förstärka detta beteende.
 • Sakliga och konkreta tips på vad en vårdgivare och mottagning kan förbättra är lätta att ta till sig och ökar chansen till positiv förändring och utveckling.
 • Känner dig felbehandlad så vill vi att du framför det direkt till vårdgivaren eller till mottagningsansvarig person eller till socialstyrelsen och inte använder detta formulär.
 • Har du rena klagomål, vill vi att du framför detta direkt till vårdgivaren eller mottagningen.

Tips på innehåll:

 • Berätta vad du uppskattade i vårdmötet.
 • Skriv sakligt om vad du tror kan förbättra mottagningen och/eller vårdmottagandet.

Så här används informationen du lämnar

 • Vårdgivaren eller mottagning tar del av den information du lämnar, såvida de har samarbete med Skadekompassen.
 • När vi väljer vård letar vi efter bra vård. För att hjälpa patienter att finna vård som de får förtroende för tror vi att man vill veta vad som är bra hos en vårdgivare. Därför publicerar vi omdömen som berör det positiva hos vårdgivaren.
 • Man måste uppge en e-postadress när man lämnar ett omdöme.
 • Dina uppgifter kommer inte föras vidare.

1 omdöme

 1. De har ett mycket bra professionellt bemötande! Personalen tar hand om alla sina kunder på allra bästa sätt med en mycket hög kunskap inom deras område.

Skicka meddelande

Skicka dina uppgifter så blir du kontaktad av Gå & Löpkliniken Östersund AB

 • OBS! Tänk på din integritet. Undvik att skriva person- och hälsokänsliga uppgifter.
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.