Gröndals vårdcentral, Hägersten/Liljeholmen , Distriktssköterska, Husläkare / Vårdcentral

Stockholm, Stockholms län

Lövholmsvägen 33,117 65 Gröndal

Här bokar du tid hos Gröndals vårdcentral, Hägersten/Liljeholmen

Ring oss på +4686818410

Om oss


När vi har stängt:
Husläkarjouren vid Liljeholmstorget är öppen helgfria vardagar kl 17.00-22.00 och helger 8.00-22.00. Ring alltid innan besöket!
Telefonnummer: 08-123 679 50  Adress: Liljeholmstorget 7, Liljeholmen.

Sjukvårdsrådgivning:
När vi har stängt kan du även kontakta Vårdguiden på telefonnummer 1177. Där kan du dygnet runt tala med sjuksköterskor som ger medicinska råd om både barn och vuxna.

Vid allvarlig skada eller sjukdom, ring 112.
 

,

Distriktssköterskan har endast tidsbokade besök för t ex såromläggning, blodtrycksmätning, stygnborttagning m m. Ring för att boka tid på tel 08-681 84 10.
För blodtrycksmätning kan du även boka tid via webben på 1177 Vårdguiden.

Provtagningen har öppet varje vardag kl 8:00-11:00. För Waranprovtagning gäller måndag, tisdag och torsdag kl 8:00-12:00.

, Vi är en certifierad äldremottagning som riktar sig till dig som är 75 år eller äldre. För mer information se http://www.1177.se/Stockholm/Regler-och-rattigheter/Aldremottagning/ , Vinterns influensavaccinering sker 7 november 2017 – 28 februari 2018. Välkommen på drop-inmottagning varje tisdag och torsdag kl 13-15., Välkommen med ditt barn till Gröndals BVC-mottagning. Vi har tagit över gamla BVC Barntorget fr o m 1/6-17 och hälsar både gamla och nya barn välkomna.
Öppettiderna är varje helgfri vardag kl 8-17 och du når oss på telefonnummer 08-681 84 20 eller 08-681 84 21 varje dag kl 9-10. Övriga tider kan meddelande på telefonsvarare lämnas.,  Våra öppettider är varje helgfri vardag kl 8.00-17.00.
 
Vi har tidsbokad akutmottagning till läkare där du kan ringa på morgonen och boka tid samma dag. För bokning ring på tel 08-681 84 10.
Vi har även webbtidsbokade akuta läkartider på förmiddagarna som du bokar via 1177 Vårdguidens e-tjänster.

De akuta läkartiderna är 15 min korta och till för mer akuta åkommor. Har du långdragna besvär, kroniska sjukdomar eller årskontroller är det bättre att beställa en tid till en husläkare. Det gör du på tel 08-681 84 10. Då får du en längre bokad tid och kan ta upp dina besvär under lugnare omständigheter.

När du vill boka en webbtid för ditt barn ska du på startsidan, när du loggat in på 1177 Vårdguiden, registrera ditt barn under rubriken ”Agera ombud”.

Information

Lämna ett omdöme

Tack för att du vill lämna ett omdöme på Skadekompassen.se och på så sätt hjälpa andra att välja rätt vård för dem.

Betyg *

 Skadekompassen logo

Vad roligt att du vill lämna omdöme på Skadekompassen.se. Dina synpunkter hjälper andra att välja och få bra vård och vårdgivaren att erbjuda detta.

Tänk på att:

 • Ditt omdöme först granskas av Skadekompassen.se och därefter publiceras om det följer vår policy.
 • Dina synpunkter kan hjälpa vårdgivaren och mottagningen att utvecklas och ge den bästa vården till sina patienter.
 • Mottagningar och vårdgivare uppskattar att höra vad de gör bra. Detta hjälper dem att förstå vad som är viktigt och betydelsefullt för patienten i vårdmötet. Och det uppmuntrar dem att behålla eller förstärka detta beteende.
 • Sakliga och konkreta tips på vad en vårdgivare och mottagning kan förbättra är lätta att ta till sig och ökar chansen till positiv förändring och utveckling.
 • Känner dig felbehandlad så vill vi att du framför det direkt till vårdgivaren eller till mottagningsansvarig person eller till socialstyrelsen och inte använder detta formulär.
 • Har du rena klagomål, vill vi att du framför detta direkt till vårdgivaren eller mottagningen.

Tips på innehåll:

 • Berätta vad du uppskattade i vårdmötet.
 • Skriv sakligt om vad du tror kan förbättra mottagningen och/eller vårdmottagandet.

Så här används informationen du lämnar

 • Vårdgivaren eller mottagning tar del av den information du lämnar, såvida de har samarbete med Skadekompassen.
 • När vi väljer vård letar vi efter bra vård. För att hjälpa patienter att finna vård som de får förtroende för tror vi att man vill veta vad som är bra hos en vårdgivare. Därför publicerar vi omdömen som berör det positiva hos vårdgivaren.
 • Man måste uppge en e-postadress när man lämnar ett omdöme.
 • Dina uppgifter kommer inte föras vidare.