Råsundavägen 102, 169 50 Solna

Här bokar du tid hos Hedman Naprapater

Ring (visa nummer) Ring oss på 08-274600 Skicka meddelande Webtidbok

Vi har akuttider. Ringa oss, välj tid själv i vår webbkalender eller kontakta oss via formuläret.

Om oss

Hedman Naprapater i Stockholm

Välkommen till en av Stockholms största naprapatmottagningar. Vi finns i Solna, på Östermalm och Gärdet samt ute hos företag och organisationer.

Alla våra naprapater är legitimerade av Socialstyrelsen, vilket innebär att de bland annat har genomgått 4-årig högskoleutbildning vid Naprapathögskolan samt ett års yrkespraktik.

Vi har alltid akuttider reserverade för dig som behöver snabb hjälp, till och med samma dag. Ring oss för bokning eller boka direkt via vår webbkalender. Klicka på knapparna här ovan.

Behandlingar hos Hedman Naprapater

Akupunktur i Solna

Akupunktur Akupunktur är en mångtusenårig kinesisk behandlingsmetod som sedan ett par decennier även är vanligt inom västerländsk vård. Det används för smärtlindring vid till exempel led- och muskelvärk, huvudvärk/migrän och tennisarmbåge. Effekten är delvis…

Dry needling i Solna

Dry needling Dry needling är en behandlingsform där nålar används för att effektivt komma djupt in i muskulaturen och behandla de områden som inte går att nå med händerna.

Ergonomi i Solna

Ergonomi Vi naprapater på Hedman Naprapater är utbildade inom ergonomi – läran om hur arbetsredskap och arbetsmiljö påverkar människan. Vi hjälper dig att anpassa din arbetsplats, kombinerat med behandling, för att på så vis minska smärtproblematiken.

Manipulation

Manipulation av led Manipulation av en led är en behandlingsmetod som syftar till att återställa rörlighet och funktion i en smärtsam och hämmad led. Naprapaten använder specifika grepp som utförs med små rörelser, hög hastighet och så lite kraft som möjligt.

Massage i Solna

Massage Massage används för muskelavslappning och ökad blodcirkulation. Därigenom uppnås även smärtlindring. Sällan används massage som enda behandlingsmetod. Genom ökad blodcirkulation underlättas till exempel stretch och manipulation.

Muskeltöjning/Stretching i Solna

Muskeltöjning / stretching Målet med muskeltöjning är att återfå normal funktion och spänningstillstånd i muskeln. På så vis kan rörlighet återfås och smärtan minskar. Muskeltöjning kan utföras av naprapaten, men även fås som hemövning för patienten. Då med…

Redcord i Solna

Redcord rehab Detta är en rehabiliteringsform för alla åldrar och träningsnivåer. Rehabiliteringen sker i slingor med syfte att återställa smärtfria rörelsemönster och uppnå funktionell förbättring. Träningsfokus ligger därmed på orsaken till problemen snarare…

Stötvågsbehandling i Solna

Stötvågsbehandling Stötvågsbehandling går ut på att sända in akustiska, helt ofarliga pulsvågor mot centrum av smärtan. Kroppen reagerar genom ökad blodcirkulation och näringstillförsel i smärtområdet. Stötvågorna tar även bort ärrvävnad och möjlig kalk i…

Träning

Träning Naprapaten ger ofta träningsråd med aktiveringsträning som utgångspunkt. Detta syftar till att testa om du har den muskelfunktion och aktivering som behövs. Om funktion/aktivering inte är optimal vill vi först aktivera muskeln innan stärkande träning inleds.…

Triggerpunktsbehandling

Triggerpunktsbehandling Triggerpunktsbehandling används för att minska lokal smärta eller smärtutstrålning, vanligen i kombination med massage, stretch och manipulation. De spända muskelsträngarna/knutorna behandlas genom ett lokalt tryck i den utsatta delen av muskeln.

Information

Karta

Skicka meddelande

Skicka dina uppgifter så blir du kontaktad av Hedman Naprapater

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.