Gert Person, Läkare, Göteborg , Allmänläkare, Allmänmedicin

Järntorget, Göteborg, Västra Götaland

Ortomed Göteborg, Norra Allégatan 8, 41301 Göteborg

Här bokar du tid hos Gert Person, Läkare, Göteborg

Ring (visa nummer) Ring oss på 010-178 78 90 Skicka meddelande Webtidbok

Välj "Nybesök OMI-läkare" för att få en tid till mig.

Om oss

Läkare Gert Persson i Göteborg

OMI läkare, Doktor Gert Persson, på Ortomed Göteborg är specialist i allmänmedicin och företagshälsovård och har lång erfarenhet av klinisk diagnostik och injektionsbehandling av sjukdomstillstånd i det muskuloskeletala systemet. Gert tog sin läkarexamen 1992 och har de senaste 15 åren, tillsammans med OMI-lärare Tomas Gustavsson, tagit emot patienter remitterade från vårdgivare i västsverige för hjälp med klinisk diagnostik och behandling. Gert arbetar mycket med diagnostiska och behandlande injektioner, ibland i kombination med ultraljud för genomlysning vid injektioner. Gert föredrar att arbeta i nära samarbete med fysioterapeuter för att optimera omhändertagandet för varje patient.

Gert är intresserad av att finna och behandla själva vävnadsskadan som orsakar de besvärande symtomen för att snabbast möjligt reducera smärta och förbättra rörelse- och aktivitetsförmågan. Behandlingen består i kortisoninjektioner, blockader, nervrotsblockader, ergonomiska råd, råd på egenvård och hemövningar och avlastning med lämpliga hjälpmedel och ortoser.

OBS! Gert är på semester och är åter i augusti. Bokningsbara tider kommer läggas upp mot slutet av högsommaren.

Skador och smärttillstånd som Gert är särskilt duktig på

Ont i axeln

Genom klinisk undersökning och diagnostiska injektioner finna orsaken och behandla de olika skadorna.

Frusen axel och skuldra

En serie kortisonijektioner kan snabbt reducera smärtan och få den inflammatoriska processen att avstanna.

Impingement

Diagnostiska injektioner används för att diffa mellan olika skador och behandlande injektioner ges som komplement till egenvård och rehab.

Rotatorcuffskador

Diagnostiska injektioner används för att diffa mellan olika skador och behandlande injektioner ges som komplement till egenvård och rehab.

 Slemsäckinflammation i axeln (subdeltoid bursit)

Slemsäcksinflammation i axeln kan ge långvariga besvär.  Kortisoninjektion i kombination med belastningsråd och eventuell hållningsfokuserad behandling och rehabträning är förstaval vid behandling.

AC-leds artros

Denna skada svarar vanligtvis bra på kortisoninjektion vilket kombineras med rådgivning kring belastningsförändring i vardag och arbetsliv.

Artros i höft, knä, fot, axel, handled, tumme och fingrar

Vid artros i en led är träning bästa medicinen. En kortisonjektion eller tuppkamsinjektion är ibland ett mycket bra komplement till träningen och ibland är den nödvändig för att förbättra ett akut tillstånd så att viktig belastning och vardagsfunktion kan återtas.

Höftartros – artros i höft

Knäartros – artros i knä

Tumbasartros – artros i tumme

Finger artros – artros i finger

Diskbråck, ischias och nervsmärta

Belastade och inflammerade nervrötter från ryggraden i nacke och ländrygg svarar ofta bra på nervrotsblockad. Detta gör att smärta och inflammation runt nerven lägger sig vilket brukar leda till en omgående smärtlindring och ökad rörlighet och aktivitetsförmåga.

Priser

Nybesök / Återbesök: 890 kr

 • Tilläggskostnad för eventuell ultraljud: 300 kr
 • Tilläggskostnad för eventuella injektioner: 300-500 kr

Information

Karta

Lämna ett omdöme

Tack för att du vill lämna ett omdöme på Skadekompassen.se och på så sätt hjälpa andra att välja rätt vård för dem.

Betyg *

 Skadekompassen logo

Vad roligt att du vill lämna omdöme på Skadekompassen.se. Dina synpunkter hjälper andra att välja och få bra vård och vårdgivaren att erbjuda detta.

Tänk på att:

 • Du genom att använda våra Webbsidor och våra Tjänster accepterar vår behandling av dina Personuppgifter enligt vår Integritetspolicy
 • Ditt omdöme först granskas av Skadekompassen.se och därefter publiceras om det följer vår policy.
 • Dina synpunkter kan hjälpa vårdgivaren och mottagningen att utvecklas och ge den bästa vården till sina patienter.
 • Mottagningar och vårdgivare uppskattar att höra vad de gör bra. Detta hjälper dem att förstå vad som är viktigt och betydelsefullt för patienten i vårdmötet. Och det uppmuntrar dem att behålla eller förstärka detta beteende.
 • Sakliga och konkreta tips på vad en vårdgivare och mottagning kan förbättra är lätta att ta till sig och ökar chansen till positiv förändring och utveckling.
 • Känner dig felbehandlad så vill vi att du framför det direkt till vårdgivaren eller till mottagningsansvarig person eller till socialstyrelsen och inte använder detta formulär.
 • Har du rena klagomål, vill vi att du framför detta direkt till vårdgivaren eller mottagningen.

Tips på innehåll:

 • Berätta vad du uppskattade i vårdmötet.
 • Skriv sakligt om vad du tror kan förbättra mottagningen och/eller vårdmottagandet.

Så här används informationen du lämnar

 • Vårdgivaren eller mottagning tar del av den information du lämnar, såvida de har samarbete med Skadekompassen.
 • När vi väljer vård letar vi efter bra vård. För att hjälpa patienter att finna vård som de får förtroende för tror vi att man vill veta vad som är bra hos en vårdgivare. Därför publicerar vi omdömen som berör det positiva hos vårdgivaren.
 • Man måste uppge en e-postadress när man lämnar ett omdöme.
 • Dina uppgifter kommer inte föras vidare.

1 omdöme

 1. Efter 4 månader med hemsk värk i min axel, 3 läkare, sjukgymnast och värktabletter, sömnlösa nätter och inget resultat tröttnade jag och Googlade runt lite om mina besvär. Hittade Ortomed och Gert Persson som under ett enda besök hade allt klart för sig och satte en kortisonspruta i axeln. På kvällen hade jag ingen värk längre. FANTASTISK KÄNSLA!
  Nu har det bara gått 2 dagar men jag ska tillbaka igen om ett par veckor.
  Jag vill tillägga att bemötandet var fantastiskt och lätt att få tid, enkelt att beställa tid via hemsidan. Jag kan varmt rekommendera Ortomed som jag hittills upplevt det. Inga om och men utan här var en läkare som visste vilket problem jag har och såg till att åtgärda där och då. Underbart!!

Skicka meddelande

Skicka dina uppgifter så blir du kontaktad av Gert Person, Läkare, Göteborg

 • OBS! Tänk på din integritet. Undvik att skriva person- och hälsokänsliga uppgifter.
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.