Medicinmottagningen Varberg, Varberg , Diabetologi, Endokrinologi, Medicinsk gastroenterologi och hepatologi, Neurolog

Varberg, Halland

Träslövsvägen 68

Här bokar du tid hos Medicinmottagningen Varberg, Varberg

Ring oss på +46340481790

Om oss

Via medicinmottagningens hemsida finns information om telefonnummer och telefontider till de olika specialistmottagningarna. På medicinmottagningen arbetar personalen i team inom allergologi, diabetes och hormonella sjukdomar, neurologi, mag- och tarmsjukdomar. Infektionskonsult arbetar dagligen med hela sjukhuset som arbetsområde men har även mottagning för öppenvårdspatienter. EKG-centralen servar stora delar av sjukhuset, både patienter som ska läggas in på avdelningar och polikliniska patienter. Vi har egna sjuksköterskebaserade mottagningar i följande specialiteter: Allergologi, AK (antikoagulation), diabetologi, hormonella sjukdomar, mag och tarm och neurologi. Neurofysiologimottagningen som gör EEG och neurografier är belägen på avd 2D med två biomedicinska analytiker. På medicinmottagningen finns även diabetesfotvård. Du kan skaffa ett konto på 1177 Vårdguidens e-tjänster där du via nätet kan förnya recept m m.

Information

Lämna ett omdöme

Tack för att du vill lämna ett omdöme på Skadekompassen.se och på så sätt hjälpa andra att välja rätt vård för dem.

Betyg *

 Skadekompassen logo

Vad roligt att du vill lämna omdöme på Skadekompassen.se. Dina synpunkter hjälper andra att välja och få bra vård och vårdgivaren att erbjuda detta.

Tänk på att:

 • Ditt omdöme först granskas av Skadekompassen.se och därefter publiceras om det följer vår policy.
 • Dina synpunkter kan hjälpa vårdgivaren och mottagningen att utvecklas och ge den bästa vården till sina patienter.
 • Mottagningar och vårdgivare uppskattar att höra vad de gör bra. Detta hjälper dem att förstå vad som är viktigt och betydelsefullt för patienten i vårdmötet. Och det uppmuntrar dem att behålla eller förstärka detta beteende.
 • Sakliga och konkreta tips på vad en vårdgivare och mottagning kan förbättra är lätta att ta till sig och ökar chansen till positiv förändring och utveckling.
 • Känner dig felbehandlad så vill vi att du framför det direkt till vårdgivaren eller till mottagningsansvarig person eller till socialstyrelsen och inte använder detta formulär.
 • Har du rena klagomål, vill vi att du framför detta direkt till vårdgivaren eller mottagningen.

Tips på innehåll:

 • Berätta vad du uppskattade i vårdmötet.
 • Skriv sakligt om vad du tror kan förbättra mottagningen och/eller vårdmottagandet.

Så här används informationen du lämnar

 • Vårdgivaren eller mottagning tar del av den information du lämnar, såvida de har samarbete med Skadekompassen.
 • När vi väljer vård letar vi efter bra vård. För att hjälpa patienter att finna vård som de får förtroende för tror vi att man vill veta vad som är bra hos en vårdgivare. Därför publicerar vi omdömen som berör det positiva hos vårdgivaren.
 • Man måste uppge en e-postadress när man lämnar ett omdöme.
 • Dina uppgifter kommer inte föras vidare.