Scheelegatan 28, 112 28 STOCKHOLM

Här bokar du tid hos Ortoped Medicinskt Center

Ring (visa nummer) Ring oss på 08-6175600 Skicka meddelande

Klicka på någon av knapparna för att kontakta oss! Välkommen!

Om oss

OM Center, fysioterapi på Kungsholmen, Stockholm

Ortoped Medicinskt Center Fysioterapi är specialistklinik inom rörelseapparatens sjukdomar. Vi är 18 fysioterapeuter/sjukgymnaster varav 11 är specialister i Ortopedisk Manuell Terapi och en specialist i smärta och smärthantering. Alla fysioterapeuter har examen i OMT steg 2 eller steg 3 och/eller examen i McKenzie och flera är även välutbildade inom idrottsmedicin och akupunktur. Vi har även en massör.
Vi arbetar med diagnostiskt ultraljud, gymträning, gruppträning och individuell behandling samt bedömningar. Vi har stor erfarenhet av nack- och ryggproblematik, whiplash, idrottsskador och rehabilitering.

Vårt mål är att bedriva en professionell och effektiv vård med patienten i centrum. Våra fysioterapeuter har bred klinisk kompetens och använder behandlingsmetoder baserade på vetenskap och beprövad erfarenhet. Vi hjälper dig att finna orsaken till dina besvär, erbjuder behandling och individuell rehabiliteringsträning och ger dig kunskap och verktyg för att hantera och minska dina besvär utifrån dina förutsättningar.

Vårt uppdrag är främst att erbjuda fysioterapi för invånare inom Stockholms läns landsting, men vi samarbetar med många andra kliniker i Stockholm och tar emot patienter från hela Sverige.

Vi samarbetar även med utvalda försäkringsbolag.

Varmt välkommen!

Information

Karta

Lämna ett omdöme

Tack för att du vill lämna ett omdöme på Skadekompassen.se och på så sätt hjälpa andra att välja rätt vård för dem.

Betyg *

 Skadekompassen logo

Vad roligt att du vill lämna omdöme på Skadekompassen.se. Dina synpunkter hjälper andra att välja och få bra vård och vårdgivaren att erbjuda detta.

Tänk på att:

 • Du genom att använda våra Webbsidor och våra Tjänster accepterar vår behandling av dina Personuppgifter enligt vår Integritetspolicy
 • Ditt omdöme först granskas av Skadekompassen.se och därefter publiceras om det följer vår policy.
 • Dina synpunkter kan hjälpa vårdgivaren och mottagningen att utvecklas och ge den bästa vården till sina patienter.
 • Mottagningar och vårdgivare uppskattar att höra vad de gör bra. Detta hjälper dem att förstå vad som är viktigt och betydelsefullt för patienten i vårdmötet. Och det uppmuntrar dem att behålla eller förstärka detta beteende.
 • Sakliga och konkreta tips på vad en vårdgivare och mottagning kan förbättra är lätta att ta till sig och ökar chansen till positiv förändring och utveckling.
 • Känner dig felbehandlad så vill vi att du framför det direkt till vårdgivaren eller till mottagningsansvarig person eller till socialstyrelsen och inte använder detta formulär.
 • Har du rena klagomål, vill vi att du framför detta direkt till vårdgivaren eller mottagningen.

Tips på innehåll:

 • Berätta vad du uppskattade i vårdmötet.
 • Skriv sakligt om vad du tror kan förbättra mottagningen och/eller vårdmottagandet.

Så här används informationen du lämnar

 • Vårdgivaren eller mottagning tar del av den information du lämnar, såvida de har samarbete med Skadekompassen.
 • När vi väljer vård letar vi efter bra vård. För att hjälpa patienter att finna vård som de får förtroende för tror vi att man vill veta vad som är bra hos en vårdgivare. Därför publicerar vi omdömen som berör det positiva hos vårdgivaren.
 • Man måste uppge en e-postadress när man lämnar ett omdöme.
 • Dina uppgifter kommer inte föras vidare.

Skicka meddelande

Skicka dina uppgifter så blir du kontaktad av Ortoped Medicinskt Center

 • OBS! Tänk på din integritet. Undvik att skriva person- och hälsokänsliga uppgifter.
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.