Skolsjukgymnasten, Sjukgymnast barn, Malmö , Fysioterapeut, Sjukgymnast

Malmö, Skåne

Aletha, terapi- och friskvårdscentrum
Skolsjukgymnasten
Spångatan 20A
211 53 Malmö

Här bokar du tid hos Skolsjukgymnasten, Sjukgymnast barn, Malmö

Ring (visa nummer) Ring oss på +46 722 12 25 32 Skicka meddelande

Om oss

Sjukgymnast, Fysioterapeut för barn i Malmö – Skolsjukgymnasten

Söker du en sjukgymnast, fysioterapeut specialiserad på barn i Malmö är du välkommen till Marlene på Skolsjukgymnasten. Marlene har de senaste sju åren arbetat som sjukgymnast på 20 skolor i Malmö stad och tar nu framför allt emot barn på sin nya privata mottagning i Malmö. Arbetet för barn på skolor startade som ett överviktsprojekt inom skolhälsovården. Arbetet utvidgades med motorikkonsult, hälsospår, ryggskola och förebyggande av stressrelaterad ohälsa. Både elever, familjer och pedagoger har fått ta del av insatserna.

Dessförinnan har Marlene arbetat ytterligare 5 år med fokus på barn och ungdomar där arbetet har dels varit i ett neuropsykiatriskt utredningsteam och dels på barnkliniken. Neuropsykiatri innebär funktionsstörningar inom spektrat Damp, ADHD, ADD, Autism, Aspergers syndrom och andra motoriska funktionssvårigheter. Dessa år har också innehållit utredning och behandling av diverse medicinska och ortopediska sjukdomar på barnkliniken.

Resterande år har arbetet riktats till vuxna med sedvanliga förslitningsskador, arbetsskador, stressrelaterad ohälsa, ortopediska skador. Mina behandlingar har vänt sig till både vanliga motionärer och elitidrottare. Jag har utrett, behandlat och guidat människor mellan 0 – 105 år.

Privat sjukgymnast-mottagning för barn i Malmö

Från 2019-04-08 får målsman bekosta undersökning/behandling hos skolsjukgymnasten själv. Det är en kostnad på 590 kr för varje undersökningstillfälle (45 min).

Information

Karta

Lämna ett omdöme

Tack för att du vill lämna ett omdöme på Skadekompassen.se och på så sätt hjälpa andra att välja rätt vård för dem.

Betyg *

 Skadekompassen logo

Vad roligt att du vill lämna omdöme på Skadekompassen.se. Dina synpunkter hjälper andra att välja och få bra vård och vårdgivaren att erbjuda detta.

Tänk på att:

 • Du genom att använda våra Webbsidor och våra Tjänster accepterar vår behandling av dina Personuppgifter enligt vår Integritetspolicy
 • Ditt omdöme först granskas av Skadekompassen.se och därefter publiceras om det följer vår policy.
 • Dina synpunkter kan hjälpa vårdgivaren och mottagningen att utvecklas och ge den bästa vården till sina patienter.
 • Mottagningar och vårdgivare uppskattar att höra vad de gör bra. Detta hjälper dem att förstå vad som är viktigt och betydelsefullt för patienten i vårdmötet. Och det uppmuntrar dem att behålla eller förstärka detta beteende.
 • Sakliga och konkreta tips på vad en vårdgivare och mottagning kan förbättra är lätta att ta till sig och ökar chansen till positiv förändring och utveckling.
 • Känner dig felbehandlad så vill vi att du framför det direkt till vårdgivaren eller till mottagningsansvarig person eller till socialstyrelsen och inte använder detta formulär.
 • Har du rena klagomål, vill vi att du framför detta direkt till vårdgivaren eller mottagningen.

Tips på innehåll:

 • Berätta vad du uppskattade i vårdmötet.
 • Skriv sakligt om vad du tror kan förbättra mottagningen och/eller vårdmottagandet.

Så här används informationen du lämnar

 • Vårdgivaren eller mottagning tar del av den information du lämnar, såvida de har samarbete med Skadekompassen.
 • När vi väljer vård letar vi efter bra vård. För att hjälpa patienter att finna vård som de får förtroende för tror vi att man vill veta vad som är bra hos en vårdgivare. Därför publicerar vi omdömen som berör det positiva hos vårdgivaren.
 • Man måste uppge en e-postadress när man lämnar ett omdöme.
 • Dina uppgifter kommer inte föras vidare.

Skicka meddelande

Skicka dina uppgifter så blir du kontaktad av Skolsjukgymnasten, Sjukgymnast barn, Malmö

 • OBS! Tänk på din integritet. Undvik att skriva person- och hälsokänsliga uppgifter.
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.