Hälsovägen 1, 252 21 Helsingborg

Här bokar du tid hos SOL Fot och Sko

Ring (visa nummer) Ring oss på 042-139550 Skicka meddelande Webtidbok

Om oss

SOL Fot och Sko – Ortopedingenjör i Helsingborg

Vi är en ortopedteknisk mottagning specialiserade på fötter och fotrelaterade besvär. Vi gör bland annat gång- och löpanalyser, individuella skoinlägg och provar ut bekväma och fotriktiga skor samt ledskydd och ortoser. Vi har mer än 50 års samlad erfarenhet inom ortopedteknik där vi har skaffat oss en gedigen kunskap om fot- och gång/löprelaterade skador samt rörande ledskydd, ortoser och hjälpmedel för kroppen generellt.

Vår butik är till för dig som vill ha hjälp att hitta en sko som passar din fot, få rätt inlägg eller ortos/hjälpmedel för ditt besvär.

Vi har hjälpt många människor med överbelastningsskador oavsett om de har haft besvär på jobbet, fritiden eller som idrottare. Barn ska inte behöva ha ont i hälarna och fötterna när de springer och med åldern kommer ofta ett behov av stabila och dämpade skor och/eller inlägg.

Vår gedigna yrkeskompetens och erfarenhet är anledningen till att så många arbetsgivare, privatläkare, vårdcentraler, fotvårdare, fysioterapeuter och idrottsföreningar väljer att anlita oss.

Vår ambition är att kunna förenkla ditt liv så mycket som möjligt och hjälpa dig att kunna bli så aktiv som du önskar.

 

Information

Karta

Skicka meddelande

Skicka dina uppgifter så blir du kontaktad av SOL Fot och Sko

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.