Stockholm Norr Fysio & Gym , Fysioterapeut, Sjukgymnast

Åkersberga, Stockholm, Stockholms län

Sågvägen 2, 184 40 Åkersberga

Här bokar du tid hos Stockholm Norr Fysio & Gym

Ring (visa nummer) Ring oss på 08-54410590 Skicka meddelande

Om oss

Stockholm Norr Fysio & Gym

På Stockholm Norr Sjukgymnastik är vi en grupp på tio erfarna sjukgymnaster.
Vi har en mycket bred och hög kompetens inom diagnostik och behandling av rörelseorganens sjukdomar och är vidareubildade inom bland annat MDT, OMT och OMI.

En viktig del av vår verksamhet är friskvård i vårt vackra och välutrustade gym.

Sjukgymnastik

Nybesök respektive återbesök hos  200:- Frikort gäller

När du kommer första gången till sjukgymnasten görs en grundlig undersökning. Ta gärna med dig ett par shorts/tights, då sjukgymnasten kommer att göra ett flertal tester för att komma fram till orsaken till dina besvär. Tillsammans lägger patienten och sjukgymnasten upp en aktiv behandlingsplan/mål som sedan utvärderas kontinuerligt. Aktiv innebär att du som patient är delaktig och tar eget ansvar.

Behandlingen baseras på vetenskap och beprövad erfarenhet och omfattar manuella åtgärder som traktion, mobilisering, manipulation, och/eller muskeltöjning, stabiliseringsträning och/eller anpassad träning i vår träningssal. Ofta blir din behandling en kombination av det ovan.

Gym – Rehab och Friskvård

Här har du möjlighet till personlig instruktion, träningsuppföljning och till träning på vibrationsplatta som visat sig ge en mycket snabb träningseffekt. I vår träningslokal kommer rehabilitering att genomföras med hjälp av välutbildade sjukgymnaster på kliniken i samspel med övrig träning. Patienter har företräde till samtliga maskiner under sin rehabilitering med sjukgymnast.
Vi erbjuder en helt ny maskinpark från Precor inkl fria vikter. Träningslokalen är på ca 180 kvm med utsikt över kanalen i Åkersberga.

Vi har träningsmaskiner med hög kvalitet som passar både de yngre och äldre, samt personer med olika aktivitetsnivåer.
Exempel på maskiner är Rodd, Power Plate (vibratonstränare), det senaste inom dragapparater samt Kettlebells, Bålman och A-trainer. Prova gärna på våran flexibla crosstrainer från Precor AMT.

Vi erbjuder olika lösningar på träningsupplägg och hjälp för att komma i gång. Det ingår alltid en introduktion för alla som vill börja träna på vår klinik. Ett basprogram har utformats av duktiga och välutbildade sjukgymnaster och en introduktion görs av utbildad instruktör alternativt sjukgymnast.

Personlig träning

Personlig träning handlar om att coacha och träna till förändring genom träning. Det berör hela människan, såväl fysiskt som mentalt. Efter ett första samtal så utformar jag ett individuellt anpassat träningsprogram. Förbokade PT-pass är ett bra sätt att bibehålla motivationen och kontinuiteten Tester på uthållighet, styrka & kondition kan ingå i efterföljande PT timmar.

Stötvågsbehandling

Stötvågsbehandling (shockwave) använder vi som ett komplement till den konservativa vården. Samtliga sjukgymnaster hos oss har kompetens att behandla med stötvågsbehandling.

Information

Karta

Skicka meddelande

Skicka dina uppgifter så blir du kontaktad av Stockholm Norr Fysio & Gym

  • OBS! Tänk på din integritet. Undvik att skriva person- och hälsokänsliga uppgifter.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.