Vuxenpsykiatrimottagningen Falkenberg, Falkenberg , Psykiatri, vuxna

Falkenberg, Halland

Arvidstorpsvägen 16

Här bokar du tid hos Vuxenpsykiatrimottagningen Falkenberg, Falkenberg

Ring oss på +4634656167

Om oss

Välkommen till Vuxenpsykiatrimottagningen Falkenberg

Vi är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som erbjuder diagnostik och behandling för dig med svår psykisk ohälsa. Vi samarbetar med närsjukvården och kommunens olika enheter. Om du har drabbats av psykiska besvär vill vi att du i första hand vänder dig till närsjukvården för en första bedömning och omhändertagande. Om närsjukvården bedömer att dina besvär är så svåra att du behöver specialistpsykiatrisk vård, kan de i samråd med dig skicka en remiss till specialistpsykiatrin.
Du kan även lämna en egenremiss direkt till mottagningen, vi tar då ställning till om du är i behov av vård inom specialistpsykiatrin.

Vi erbjuder webbtjänsten 1177.se. Skaffa konto kostnadsfritt och du kan kontakta mottagningen för rådgivning/frågor, avboka ditt besök, egenremiss, förnya recept m.m.

Efter uppnådda mål med behandlingen av dina psykiska besvär övertar som regel närsjukvården ansvaret för din eventuellt fortsatta behandling.

Information

Lämna ett omdöme

Tack för att du vill lämna ett omdöme på Skadekompassen.se och på så sätt hjälpa andra att välja rätt vård för dem.

Betyg *

 Skadekompassen logo

Vad roligt att du vill lämna omdöme på Skadekompassen.se. Dina synpunkter hjälper andra att välja och få bra vård och vårdgivaren att erbjuda detta.

Tänk på att:

 • Ditt omdöme först granskas av Skadekompassen.se och därefter publiceras om det följer vår policy.
 • Dina synpunkter kan hjälpa vårdgivaren och mottagningen att utvecklas och ge den bästa vården till sina patienter.
 • Mottagningar och vårdgivare uppskattar att höra vad de gör bra. Detta hjälper dem att förstå vad som är viktigt och betydelsefullt för patienten i vårdmötet. Och det uppmuntrar dem att behålla eller förstärka detta beteende.
 • Sakliga och konkreta tips på vad en vårdgivare och mottagning kan förbättra är lätta att ta till sig och ökar chansen till positiv förändring och utveckling.
 • Känner dig felbehandlad så vill vi att du framför det direkt till vårdgivaren eller till mottagningsansvarig person eller till socialstyrelsen och inte använder detta formulär.
 • Har du rena klagomål, vill vi att du framför detta direkt till vårdgivaren eller mottagningen.

Tips på innehåll:

 • Berätta vad du uppskattade i vårdmötet.
 • Skriv sakligt om vad du tror kan förbättra mottagningen och/eller vårdmottagandet.

Så här används informationen du lämnar

 • Vårdgivaren eller mottagning tar del av den information du lämnar, såvida de har samarbete med Skadekompassen.
 • När vi väljer vård letar vi efter bra vård. För att hjälpa patienter att finna vård som de får förtroende för tror vi att man vill veta vad som är bra hos en vårdgivare. Därför publicerar vi omdömen som berör det positiva hos vårdgivaren.
 • Man måste uppge en e-postadress när man lämnar ett omdöme.
 • Dina uppgifter kommer inte föras vidare.