Webshop Fyseum

Skadekompassens webshop Fyseum.se

Skadekompassens erfarna vårdgivarteam har valt ut ledskydd, hjälpmedel, ergonomiska produkter, egenvårdsböcker och hemträningsutrustning ur svenska, nordiska, tyska och amerikanska världsledande producenter och leverantörer.

Hos oss gäller:

  • Fri frakt.
  • Leverans inom 1- 3 dagar (ofta dagen efter om ordern läggs före kl. 13).
  • Fria byten.
  • Trygg handel med Klarna: Välj själv mellan betalsätten kortbetalning, faktura eller direkt banköverföring.
  • Frakt med Posten eller DHL. Företagspaket som tillval.

Utvalda varor med hög funktions- och materialkvalitet.

Fyseum - skadekompassens webshop för skydd, hjälpmedel och träning Vi har valt ut och rekommenderar bara artiklar som vi anser ger en funktionell effekt samt håller hög kvalitet. Vi lägger också stor vikt vid leverantörers välvilja, servicegrad och miljöfokus. Många av våra varor har rekommenderats inom vården sedan årtionden samtidigt som vi tar in nyheter utifrån aktuell forskning samt rehab, idrott- och arbetsfältet.

Fysisk aktivitet, idrott och arbete

Vi vill underlätta för både patienter, tränare, ledare, personalansvariga, ergonomer, vårdgivare och annan sjukvårdspersonal att finna och välja lämpliga kvalitetshjälpmedel för att minska smärta, skaderisk, sjukskrivning, vårdbehov och istället öka funktionsförmåga och allmäntillstånd. Vi tänker att snabbaste vägen till ökad fysisk aktivitet och arbetsförmåga är det bästa för alla. Att avlasta en led eller vävnad för att bättre kunna genomföra rehabilitering, idrott eller arbete eller för att minska risken för skada är en viktig del i det totala omhändertagandet samt i det preventiva arbetet.

Finn lämpliga skydd och utrustning utifrån följande rubriker

Rygg och nacke

Armbåge

Handled och hand

Tumme och fingrar

Höft och bäcken

Knä

Underben

Fot och häl

Stortå och tår

Skor och sandaler

Skoinlägg och hälkopp

Ergonomi

Böcker